Bohemian Look: Τολμήστε το άφοβα όλες τις ώρες της ημέρας!

Το Boho style ανακαλύφθηκε τη δεκαετία του 1960, διαφορετικά hippie-boho style!! Ένα ιδιαίτερο style που όσες δεκαετίες και να περάσουν πάντα θα υπάρχει στη μόδα.
Το boho style θα το χαρακτήριζα πιο ανέμελο, ανοιξιάτικο αλλά και καλοκαιρινό.. Έχουμε δει το festival που γίνεται κάθε χρόνο το Coachella που η καομπόϊκη μπότα, ή ταμπά τσάντα με τα κρόσσια και παρτό τζιν σορτσάκι να κυριαρχούν.

Boho style / Get the look

Επίσης στο boho look κυριαρχούν και οι ολόσωμες φόρμες-σορτσάκια, με διάφορα prints πάντα σε γήινα χρώματα, καφέ,κόκκινο, μπλε, πράσινο και λευκό.

Οι μακριές gypsy style φούστες με βολάν στο κάτω μέρος ή με ζώνη με κρόσσια είναι και αυτές μια επιλογή ενός Bohemian girl.. Μπορούν να συνδυαστούν με κροπ τοπς και πουκάμισο δεμένο στη κοιλιά..

Τα αξεσουάρ είναι αυτά που αναδεικνύουν περισσότερο οποιοδήποτε στυλ. Μεγάλα εκκεντρικά με διάφορες πέτρες επάνω, σκουλαρίκια έντονα, είτε με φτερά επάνω, κολιέ μακριά με διάφορα σύμβολα που πάντα παραμένουν εντυπωσιακά..

Καφτάνια που φοριούνται εύκολα στη παραλία με μαντήλι στο κεφάλι, είτε καπέλο. Kimono για όλες τις ώρες με τοπάκι από μέσα και φυσικά δεν λείπει  το τζιν καμπάνα και το παρτό καυτό σορτσάκι που φοριέται ακόμα και στη παραλία με μαγιό τριγωνάκι.. Τολμήστε άφοβα το boho style για όλες τις ώρες της ημέρας!

Μαθήματα Styling άπο την:
Ελένη Στρατηγοπούλου