Ένα απλό, γρήγορο πολύ Εύκολο Παγωτό με 2 Μόνο Υλικά!!!

Ένα απλό, γρήγορο πολύ εύκολο παγωτό με 2 μόνο υλικά, για να απολαμβάνετε εσείς, η οικογένειά σας και οι επισκέπτες σας, το δικό σας υπέροχο σπιτικό παγωτό. Μια πανεύκολη συνταγή για ένα παγωτό που μπορείτε να το εμπλουτίσετε με γεύσεις επιλογής σας όπως, ψιλοκομμένα μπισκότα, ξηρούς καρπούς, σταγόνες σοκολάτας, ινδοκάρυδο, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, ψιλοκομμένα κερασάκια γλασέ κ.λ.π. και να έχετε το τέλειο παγωτό. Απλά δοκιμάστε το!!!

Εύκολο Παγωτό με 2 Μόνο Υλικά

Υλικά συνταγής
600ml (2 ½ φλ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος πλήρης, 35-36 % λιπαρά, κρύα από το ψυγείο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.), κρύο από το ψυγείο

Εκτέλεση συνταγής

Ρίχνετε σε ένα μεταλλικό μπολ τη κρύα κρέμα γάλακτος και τη χτυπάτε με το μίξερ σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να δημιουργηθούν “πτυχές” και έχετε μια πηχτή σαντιγί. Χαμηλώνετε στο χαμηλό τη ταχύτητα του μίξερ, προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί.
Σκεπάζετε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και βάζετε το παγωτό σας στη κατάψυξη για τουλάχιστον 6-8 ώρες, ιδανικά για ένα ολόκληρο βράδυ. Περίπου 10 λ πριν το σερβίρετε βγάζετε το παγωτό σας από το ψυγείο για να μαλακώσει ελαφρώς.

Σημείωση: Προαιρετικά εμπλουτίστε το παγωτό σας με γεύσεις αρεσκείας σας. Πριν βάλετε το παγωτό σας στη κατάψυξη προσθέτετε το υλικό επιλογής σας, όπως ινδοκάρυδο, ψιλοκομμένα μπισκότα επιλογής σας, σταγόνες σοκολάτας, εκχύλισμα βανίλιας, σιρόπι επιλογής σας, ψιλοκομμένα κερασάκια γλασέ κ.λ.π. και τα ανακατεύετε με μια μαρίζ, μέσα στο παγωτό μέχρι να ενσωματωθούν ομοιόμορφα. Σκεπάζετε το μπολ και το βάζετε στη κατάψυξη.