5 κινήσεις στο σεξ που θα τον κάνουν να… παραμιλάει

5 κινήσεις στο σεξ που θα τον κάνουν να... παραμιλάει

Ήρθε η ώρα να τον αφήσεις με το στόμα ανοιχτό

To σεξ ως γνωστόν είναι κάτι υπέροχο και απαραίτητο το οποίο σε περίπτωση που γίνεται σε σταθερή βάση, είναι ικανό να σου αλλάξει τη ζωή. Τι γίνεται όμως όταν κάποια στιγμή βαλτώνεις και η έλλειψη φαντασίας οδηγεί στην πλήξη; Μήπως ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις κάποιες κινήσεις οι οποίες θα τον ενθουσιάσουν και θα τον πείσουν ότι το κορίτσι του είναι η απόλυτη sex goddess; Δώσε προσοχή στα παρακάτω, και απόψε ήρθε η ώρα να λάμψεις!

1. Αργά και σταθερά:

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, οπότε καλό θα ήταν ό, τι κι αν κάνεις, να το κάνεις με σιγουριά και κυρίως σταθερότητα. Μην κάνεις γιουρούσι βρε κορίτσι μου, αυτό έπιασε μόνο στην επανάσταση του 1821. Το σεξ θέλει απαλές και μαλακές κινήσεις, ώστε τόσο το σώμα όσο και το μυαλό, να μπει στο κατάλληλο mood. Ξεκίνα με φιλάκια, κάνε ένα μασάζ και γενικότερα αφιέρωσε λίγο χρόνο στην προετοιμασία του νου, γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Πίστεψέ με, αυτά που θα γίνουν στη συνέχεια θα έχουν πολύ μεγαλύτερη ένταση.

2. Μάθε την τέχνη του στοματικού:

Λυπάμαι αλλά σε περίπτωση που το βαριέσαι ή δεν το απολαμβάνεις, τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα πρέπει λοιπόν, εφόσον δεν μπορείς να το αποφύγεις, να βρεις τρόπους να το κάνεις πιο ευχάριστο. Και η αλήθεια είναι, ότι όταν δείχνεις να το… χαίρεσαι, αποδίδει πολύ περισσότερο. Οπότε φίλη μου, μην το αμελείς γιατί για έναν άντρα, είναι το Α και το Ω.

3. Συνδύασε δύο κινήσεις:

Σεξ και στοματικό και όλα αυτά ταυτόχρονα! Καλά όχι ακριβώς γιατί είναι και κάπως ανέφικτο, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες, η πρόσκαιρη διακοπή της διείσδυσης για λίγο στοματικό και τούμπαλιν, είναι ικανή να τον οδηγήσει σε νέα, υπέροχα μονοπάτια!

4. Δοκίμασε την 69:

Αν υπάρχει μία στάση πιο διάσημη από την ιεραποστολική, αυτή είναι η 69. Μην τη φοβάσαι και μην την αποφεύγεις. Ίσως είναι λίγο μπελαλίδικη, αλλά αν σας πετύχει το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την απολαύσετε και μάλιστα πολύ. Για εκείνον δεν το συζητώ. Στοματικό και ταυτόχρονη θέα των οπισθίων σου. Έχεις κάτι καλύτερο;

5. Μην ξεχνάς τον καθρέφτη:

Γυναίκα είσαι, είναι δυνατόν να μη λατρεύεις να καθρεφτίζεσαι; Πάρε λοιπόν έναν ολόσωμο καθρέφτη και τοποθέτησέ τον μπροστά από το κρεβάτι ώστε να μπορείτε να αυτοθαυμάζεστε σε οποιαδήποτε στάση. Θα είναι σαν να παρακολουθείτε πορνό, αλλά με πρωταγωνιστές εσάς! Τέλειο.