Χτενίσματα Βαγκ (Vang) Εμπνευσμένα από τις Παλιές Ντίβες του Hollywood

χτενίσματα βαγκ

Είμαστε σε μία εποχή που κυριαρχούν οι μινιμαλιστικές τάσεις των φυσικών εμφανίσεων και των nude χρωμάτων. Υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία όμως να ξυπνήσετε το θηλυκό μέσα σας, με χτενίσματα βαγκ έτσι όπως τα λάνσαραν οι παλιές ντίβες του hollywood, με ερωτισμό και σαγήνη. (Περισσότερα ρετρό χτενίσματα εδώ).

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις, μας κάνουν πολλές φορές να ξεχνάμε τι σημαίνει να είσαι γυναίκα, με αποτέλεσμα να χάνουμε το ρόλο μας. Μία κλεφτή ματιά πίσω σε αρκετές δεκαετίες, θα σας θυμίσει τι σημαίνει γυναίκα και θηλυκό με Θ κεφαλαίο. Οι παλιές ντίβες μπορούσαν με μόνο μία ματιά να ραγίσουν καρδιές, εμείς γιατί όχι;.

Σήμερα λοιπόν θα επικεντρωθούμε στη στιλιστική τους εικόνα, αντιγράφοντας στοιχεία της εμφάνισης τους, όπως τα τέλεια κυματιστά μαλλιά τους, που τραβούν τα βλέμματα και αντιπροσωπεύουν τη θηλυκότητα.  Μερικές ντίβες του σήμερα σπεύδουν να τα υιοθετήσουν, δημιουργώντας Vang χτενίσματα στα μεταξένια μαλλιά τους, άλλοτε με μαλακά κύματα όπως η Jessica Alba και άλλοτε με πιο σφιχτές μπούκλες όπως θα δείτε παρακάτω από την Kara.

Χτενίσματα Βαγκ (Vang)

Χτενισματα με Μπουκλες Wavy, Χαλαρές, Φυσικές, Vintage

Vintage Χτενισματα για Μακρια Μαλλια

25 Ρετρό Χτενίσματα από τις Ντίβες του Χόλιγουντ