Οι Τάσεις στα Χρώματα Διακόσμησης 2017 για το Σπίτι σας. Έπιπλα & Τοίχοι με Χρώμα

Το 2017 είναι τώρα, που σημαίνει ένα πράγμα, ήρθε η ώρα να συζητήσουμε ποιες τάσεις στα χρώματα διακόσμησης 2017 θα παίξουν στο σπίτι σας. Αυτήν τη σεζόν βλέπουμε λοιπόν τις σοφιστικέ αποχρώσεις να είναι τα βασικά χρώματα διακόσμησης, στα έπιπλα, τοίχους πατώματα κλπ.

Η πρώτη παλέτα των χρωμάτων αποτελείται από σκούρο μπλε, πικάντικα κόκκινα και πράσινα, με σκοπό να αιχμαλωτίσουν την προσοχή σας. Αντίθετα υπάρχει και η χρωματική παλέτα με τα πιο γήινα πράσινα και γκρι για τους πιο παραδοσιακούς χώρους, ώστε να υπάρχουν μικρές πινελιές με πιο σύγχρονα στοιχεία. Και τελικά όλα καταλήγουν στα παστέλ χρώματα για την άνοιξη καλοκαίρι 2017, όπως τα απαλά ροζ, σιέλ, παστέλ κίτρινα. Φέτος έχουμε ήδη δει σε κάποιους χώρους αυτές τις αποχρώσεις, οπότε αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια, δείτε πώς θα μπορούσαν να ταιριάξουν στο δικό σας χώρο.

Χρώματα Διακόσμησης 2017

Πράσινο

Οι πορτοκαλί αποχρώσεις εντυπωσιάζουν σε ένα κορεσμένο χώρο που πράσινου. Είναι ο τέλειος συνδυασμός χρωμάτων όταν θέλετε να πετύχετε ένα έντονο αποτέλεσμα.

Ωχρό Κίτρινο

Φωτεινά μικροέπιπλα όπως αυτή η κίτρινη κονσόλα, δίνει έμφαση σε ένα ουδέτερο και αδιάφορο χώρο ενός δωματίου.

Παστέλ ροζ

Αυτό το χρώμα μοιάζει με το Rose Quartz, είναι εξαιρετικά θηλυκή απόχρωση και αναδεικνύει το φυσικό φως ενός χώρου του.

Ανοιχτό Γαλαζοπράσινο

Όταν συνδυάζεται με μαύρα και άσπρα αξεσουάρ, αυτό το glossy σιελ χρώμα μπορεί να ζωντανέψει ένα μινιμαλιστικό γραφείο.

Κίτρινο λεμονί

Ναι, το λεμόνι χρώμα στο πάτωμα σας είναι ένα ρίσκο, αλλά δεν θα αισθάνεστε πιο χαρούμενοι κοιτάζοντας αυτό το δωμάτιο;

Aqua

Ψάχνετε χρώμα για να πάρετε το πρώτο σας μεγάλο ρίσκο; Παραδοσιακά έπιπλα σε καλοκαιρινές αποχρώσεις όπως αυτό aqua, με σκούρο δάπεδο και λεπτομέρειες σκούρου ξύλου και ορείχαλκου είναι μία ενδιαφέρουσα πρόταση.

Σκούρο μπλε

 

Γήινο πράσινο και γκρι-μπεζ

Mineral grey (Γραφίτης)

Ο καλύτερος τρόπος για να παίξετε με ένα παραδοσιακό στυλ είναι να χρωματίστε το χώρο σας με ένα πλούσιο χρώμα, όπως αυτό το σκούρο γκρι.

πηγή: www.elledecor.com