Τα Statement Σκουλαρίκια της Άνοιξης με την Υπογραφή Διάσημων Σχεδιαστών

Όταν πρόκειται για τις εμφανίσεις των διάσημων στο κόκκινο χαλί, η προσοχή μας είναι εστιασμένη σε ότι αφορά το ντύσιμο, το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ. Και αν κρίνουμε από τα εκθαμβωτικά σκουλαρίκια που λάμπουν φωτεινά στους λοβούς σημαντικών αστέρων όπως Σαρλίζ Θερόν, είναι λογικό να θαμπωνόμαστε με αυτά τα statement κοσμήματα διάσημων σχεδιαστών που θυμίζουν σύγχρονη τέχνη.

Αυτήν την άνοιξη οι σχεδιαστές μας δίνουν μια γεύση από τολμηρά σχέδια σε σκουλαρίκια που θα γίνουν τα νέα must-have αξεσουάρ και θα φορεθούν τόσο από τα μοντέλα των catwalks όσο και από τις διάσημες του Hollywood.

Statement Σκουλαρίκια της Άνοιξης 2017

SAINT LAURENT

Όλες οι τάσεις στα κοσμήματα Άνοιξη Καλοκαίρι 2017

RODARTE

Περίτεχνα σκουλαρίκια που συνδέονται μεταξύ τους μέσω μιας αρκετά μακριάς αλυσίδας διακοσμημένη  με ημιπολύτιμους λίθους.

BALENCIAGA

Ο οίκος Balenciaga επέλεξε υπερμεγέθη κουμπιά/σκουλαρίκια εμπνευσμένα από τα  ’80S, σε δροσερά χρώματα και ρίγες.

Off White
DELPOZO

Πανέμορφα σκουλαρίκια πολυέλαιο παρουσίασε ο οίκος Delpozo. Στολισμένα με πούλιες, ιριδίζον plexiglass και κρύσταλλα Swarovski, θυμίζουν κοσμήματα νεραϊδών.

KENZO

Ο Kenzo εντυπωσίασε με τις κρυστάλλινες δημιουργίες του.

MARY KATRANTZOU

Η Μαίρη Κατράντζου παρουσίασε σκουλαρίκια με σχήμα σε φύλλα ελιάς, με έντονο μοβ μπλε χρώμα, που σε συνδυασμό με τα κόκκινα χείλη, είναι η απόλυτη δήλωση της άνοιξης.

πηγή: fashionmagazine.com