Πως να Κάνεις Κοψίματα στο Πρόσωπο σου Χωρίς να Υπερβάλλεις

Πως να Κάνεις Κοψίματα στο Πρόσωπο

Πώς να κάνεις κοψίματα στο πρόσωπό σου χωρίς να το παρακάνεις με αποτέλεσμα ένα τεράστιο μπάλωμα; Εδώ θα δεις μερικές χρήσιμες συμβουλές!

Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα κοψίματα στο μακιγιάζ πρέπει να γίνουν μετά τη βάση και πριν τη πούδρα και ο τρόπος που θα τα κάνετε έχει να κάνει και με το σχήμα του προσώπου σας, στρογγυλό, οβάλ κλπ.

Πώς να κάνεις κοψίματα στο πρόσωπό σου

Στρογγυλό πρόσωπο: Για παράδειγμα, αν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια νοητή λοξή γραμμή, στη γραμμή των ζυγωματικών, που θα σας δώσει τη ψευδαίσθηση ότι το πρόσωπο είναι πιο μακρόστενο.

Οβάλ πρόσωπο: Όποια έχει ένα οβάλ πρόσωπο, μπορεί να σκιάσει ακολουθώντας απλά το σχήμα του προσώπου της για να δώσει περισσότερη ένταση.

Τετράγωνο πρόσωπο: Τα κορίτσια που τείνουν να έχουν ένα τετράγωνο πρόσωπο, θα πρέπει να προσπαθήσουν να μαλακώσουν τα χαρακτηριστικά και τις γωνίες. Πως να το κάνουμε αυτό; θα πρέπει να κάνετε μικρούς κύκλους με το πινέλο, ξεκινώντας από τα μάγουλα και προς τα έξω και συνεχίζετε κάθετα κατά μήκος της γραμμή του σαγονιού.

Μακρύ πρόσωπο: Ένα μακρύ πρόσωπο θα πρέπει να μειωσει το ύψος του, οπότε δουλεύουμε με οριζόντιες κινήσεις στα μάγουλα, ζυγωματικά και στο πηγούνι.

Θα έχετε ένα μαγευτικό πρόσωπο με τέλεια κοψίματα, αν ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα και φροντίσετε οι σκιάσεις να είναι πολύ καλά σβησμένες, ναι μεν ορατές, αλλά όχι υπερβολικές!