Πως να Φορέσω τις Ρίγες. Tο πιο Wearable Kομμάτι της Ντουλάπας σου

Οι ρίγες στο κόκκινο χαλί μπορεί να μοιάζουν σαν ένας απίθανος συνδυασμός, αλλά αυτή τη σεζόν στα βραβεία έχουμε δει μια έντονη επιθυμία στα ριγέ- πολύχρωμα patterns.

Αυτή την άνοιξη, οι ρίγες είναι παντού!!! από κλασικές κάθετες ή οριζόντιες, μέχρι εντυπωσιακές με technicolour μοτίβα, που οπωσδήποτε θα τις συμπεριλάβετε στην ντουλάπα σας. Και γιατί όχι? Τα ριγέ μπλουζάκια ή οι πουκαμίσες είναι ένα από τα πιο wearable κομμάτια.

Πως να φορέσω τις ρίγες; απλά παιχνιδάκι, όταν πρόκειται για styling. Για ένα διαχρονικό navy look επιμείνετε σε ρίγες με τα βασικά χρώματα όπως το κόκκινο, το μπλε και φυσικά το λευκό..

Πως να φορέσω τις ρίγες

πως να φορέσω τις ρίγες
Altuzarra

Το navy off-the-shoulder φόρεμα Altuzarra μεταμορφώνεται πολύ εύκολα από πρωινό σε βραδινό, απλά με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

πως να φορέσω τις ρίγες
Proenza Schouler

Ο Proenza Schouler έφτιαξε ένα φανταστικό ριγέ φόρεμα, με ένα πάρα πολύ έξυπνο κλείδωμα των χρωμάτων που δίνει μια μοναδική εμφάνιση.

πως να φορέσω τις ρίγες
Miu Miu

Από την χρωματική παλέτα των ’70ς εμπνεύστηκε ο Miu Miu και παρουσίασε ριγέ πουκαμίσα-φόρεμα σε μουστάρδα και κίτρινο!. Ενώ ο Fendi με διαφορά μία δεκαετία του ’80, δημιούργησε ένα φωτεινό crop top με σκισίματα.

πως να φορέσω τις ρίγες
Fendi

Αυτό το trend επηρέασε και τα ανδρικά ρούχα, με μίνι ρίγες ακόμα και στα κουμπιά που δίνουν μία νέα πνοή. Το γραφικό look στο φόρεμα της Carolina Herrera, με τις ασπρόμαυρες κάθετες ρίγες, εντυπωσιάζει.

πως να φορέσω τις ρίγες

Το αγαπημένο μας ριγέ  κατ ‘ευθείαν από τα fashion shows για την άνοιξη καλοκαίρι του 2017. Είτε θέλετε navy look, είτε της δεκαετίας του ’70, ή technicolor, τα ριγέ patterns είναι μέσα στη μόδα.

Πως να φορέσω τις ρίγες

Σχετικά άρθρα:

Oxford Shirts: Πως να Φορέσεις με στυλ τo νέο Trend
Οι πιο κολακευτικές Φούστες για κάθε Ύψος
20 Street styles για να Φορέσεις το Denim Jacket σου την Άνοιξη
Πως να Φορέσω Λευκό Παντελόνι όλες τις Εποχές
12 Τρόποι να Φορέσεις το Κλασικό Λευκό Πουκάμισο