Μουλιάστε τα Νύχια σας σε αυτό Υγρό… για Γερά και πιο Μακρυά νύχια

Φτιάξτε ένα Φυσικό Καλλυντικό για Γερά και πιο Μακρυά νύχια

Αυτό το υγρό μείγμα θα κάνει πραγματικά τα νύχια σας μακρύτερα και πιο ανθεκτικά, ειδικά αν αυτά ξεφλουδίζουν και είναι πολύ αδύναμα. Όλοι αγαπάμε τα προϊόντα της αγοράς. Όμως μπορούμε να φτιάχνουμε και τα δικά μας καλλυντικά με απλά και αγνά υλικά από το σπίτι που δεν περιέχουν χημικά.

Σε αυτή την περίπτωση φτιάχνουμε μόνες μας ένα υγρό μείγμα για να μουλιάσουμε τα νύχια μας και να τους χαρίσουμε δύναμη και μάκρος.  Τα συστατικά που περιέχει είναι φυσικά και τα έχουμε σχεδόν πάντα στο σπίτι.

DIY Υγρό για δυνατά και Μακρυά Νύχια

Τι θα χρειαστείς:

  • 1/4 φλ. ταγιού φυσικό χυμό πορτοκάλι
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο

Οδηγίες:

  1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το χυμό με το σκόρδο και μουλιάστε τα χέρια σας για 15 λεπτά.
  2. Ξεπλύνετε τα χέρια σας και μουλιάστε για άλλα 15 λεπτά στο ελαιόλαδο.
  3. Επαναλάβετε 2-3 φορές την εβδομάδα και μετά τη δεύτερη εβδομάδα θα καταλάβετε τη διαφορά.
  4. Τα νύχια σας θα γίνουν πιο σκληρά και θα αρχίσουν να μακραίνουν!

Φτιάξτε ένα Φυσικό Καλλυντικό για Γερά και πιο Μακρυά νύχιαΓιατί λειτουργεί:

Ο χυμός πορτοκαλιού είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που ενισχύουν την ανάπτυξη των νυχιών. Ο χυμός πορτοκαλιού επειδή είναι όξινος βοηθάει επίσης στην απολέπιση τους και μαλακώνει τα πετσάκια.

Το σκόρδο περιέχει σελήνιο. Αν το σώμα σας υστερεί σε σελήνιο έχετε αδύναμα και θαμπά νύχια. Το σκόρδο έχει επίσης αντιβακτηριακές ιδιότητες που είναι  ευεργετικές για την ανάπτυξη των νυχιών.

Το ελαιόλαδο είναι ένα καταπληκτικό ενυδατικό συστατικό που έχει την ιδιότητα να διεισδύει βαθιά στο δέρμα. Έτσι, βοηθάει  να μαλακώσουν τα πετσάκια και προσθέτει δύναμη στα νύχια για να αποτρέψει το σπάσιμό τους.

πηγή