Φώτισε και Μεγάλωσε τα Μάτια σου με 4 Βήματα

Σκεφτείτε ένα άψογο φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ, με φωτεινό και καθάριο βλέμμα, με υγιή ροζ μάγουλα και πλούσια nude χείλη. Ένα τέτοιο μακιγιάζ είναι που προσδοκούμε όλες. Ίσα που να φαίνεται αλλά να βγάζει τέτοια φρεσκάδα και φυσική ομορφιά που να μαγεύει.

Σε αυτήν την περίπτωση το μυστικό είναι στο βλέμμα, γιατί είναι αυτό που τραβάει όλη την προσοχή και σε αυτό θα επικεντρωθούμε σήμερα. Πως δηλαδή θα φωτίσουμε και θα μεγαλώσουμε τα μάτια μας, ώστε να δείχνουμε φρέσκιες και ανανεωμένες.

Πως να μεγαλώσω τα μάτια μου

Βήμα 1: Προετοιμασία της περιοχής των ματιών με την εφαρμογή μίας ουδέτερης ανοιχτόχρωμης σκιάς στο καπάκι του ματιού με ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Βήμα 2: Κάντε πιο έντονο το περίγραμμα των ματιών για να δώστε φυσικό βάθος στα μάτια με μια λεπτή γραμμή eyeliner σύριζα στις βλεφαρίδες και στο κάτω μέρος με μία καφέ σκιά που θα την τοποθετήσετε με ένα πολύ λεπτό πινέλο πάλι σύριζα στην γραμμή των βλεφαρίδων.

Βήμα 3: Για επιπλέον ένταση και για να ολοκληρώσετε το βλέμμα, βάψτε τις βλεφαρίδες με μάσκαρα για πύκνωση και όχι τόσο για μήκος.

πως να μεγαλωσω τα ματια

Βήμα 4: Πως να μεγαλώσω τα μάτια μου περισσότερο; Βάψτε με ιβουάρ ή λευκό μολύβι το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.