Φορέματα για Γάμο 2017. Σχέδια που θα Κλέψουν την Παράσταση

φορέματα για γάμο 2017

Απίστευτα φορέματα για γάμο 2017 σε μοναδικά σχέδια που είναι προσαρμοσμένα στις διεθνής τάσεις της μόδας. Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο και μάλιστα επίσημη, εννοώντας η μαμά, η κουμπάρα, ή αδερφή, ή κολλητή κλπ, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο και σίγουρα θα κλέψεις την παράσταση.

Σύμφωνα με τις τάσεις, τα έντονα χρώματα όπως το candy pink, το ζουμερό lime πράσινο και όλες οι αποχρώσεις του μπλε, ειδικά ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι θα κυριαρχήσουν στα φορέματα για γάμο.

Οι nude αποχρώσεις εδώ και αρκετές σεζόν εξακολουθούν να είναι στο προσκήνιο, το ίδιο και φέτος. Μονόχρωμες και διακριτικές, τις αγαπήσαμε για το chic χαρακτήρα που αποπνέουν, αλλά το καλοκαίρι 2017 θα τις δούμε και σε έναν κόντρα ρόλο. Έντονες και δυναμικές, παίζουν με αντιθέσεις χρωμάτων, όπως το μαύρο και dusty pink.

Αυτή είναι μόνο η αρχή, πάρτε μία μικρή γεύση σε φορέματα για γάμο 2017 και θα προσθέσουμε σύντομα περισσότερα φορέματα Ελλήνων σχεδιαστών μόλις θα έχουμε στην διάθεση μας τις ολοκληρωμένες συλλογές.

Φορέματα για Γάμο 2017

 

 

Δείτε επίσης:

Φορέματα για Βάπτιση 2017 για Μαμάδες & Νονές