Η τεχνική Dipping είναι η νέα μόδα στο Μανικιούρ

Η τεχνική Dipping είναι η νέα μόδα στο Μανικιούρ

Πάντα οι επαγγελματίες μανικιουρίστ ψάχνουν για νέα προϊόντα νυχιών που θα δώσουν άριστα αποτελέσματα στις πελάτισσές τους. Φαίνεται πως, εναλλακτικά του gel και του ακρυλικού μανό έχει μπει και ένα 3ο προϊόν στο παιχνίδι. Η νέα γενιά τεχνολογίας αποκαλύπτει τις πούδρες νυχιών  που έχουν ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα και δεν καταστρέφουν την φυσική επίστρωση των νυχιών.

Αυτές οι πούδρες χρησιμοποιούνται με ειδικά προϊόντα που επιτρέπουν στη σκόνη να κολλήσει πάνω στο νύχι και αυτό επιτυγχάνεται με την τεχνική dipping.

Τι είναι η τεχνική dipping

Η τεχνική dipping είναι αυτή που βάζεις το κολλώδες υγρό πάνω στο νύχι και στη συνέχεια το βουτάς μέσα σε σκόνη ώστε να κολλήσει επάνω του. Σαν τεχνική υπάρχει από παλιά στην αγορά αλλά τότε οι μανικιουρίστ χρησιμοποιούσαν κόλλα συνδυαστικά με ακρυλική σκόνη (αρκετά επιβλαβές για τα νύχια). Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι οι μανικιουρίστ χρειάζονται το μισό χρόνο υλοποίησης.

Τα νέα Προϊόντα

Σήμερα, οι πούδρες και τα νέα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για το dipping είναι ιδιαίτερα ασφαλή και θα τα βρεις από αρκετές επαγγελματικές εταιρίες. Εφαρμόζονται σε φυσικά ή τεχνητά νύχια και χαρίζουν ένα εντυπωσιακά φυσικό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή τους είναι τόσο εύκολη  που μπορείς να τα εφαρμόσεις στο σπίτι στα δικά σου νύχια αντί να παιδεύεσαι με τα μανό ή με ημιμόνιμα βερνίκια.

Μπορείς να δεις το βίντεο για να καταλάβεις πως ακριβώς γίνεται η τεχνική dipping με πούδρες.