5 Τσάντες Chloé που θα Συναντήσεις στα πιο Chic & Stylish Κορίτσια

Stylish τσάντες Chloe

Το luxury brand Chloé πάντα μας επηρεάζει στιλιστικά αλλά όταν μιλάμε για τις τσάντες του, τότε μιλάμε για το πιο εντυπωσιακό και πολυπόθητο γυναικείο αξεσουάρ ever.

Ο οίκος Chloe διαθέτει 5 σχέδια σε τσάντες (μεταξύ των οποίων και IT BAGS) που θα θελήσεις να κάνεις τα πάντα για να αποκτήσεις μία από αυτές.  Και μην πεις “όχι” πριν δεις τις παρακάτω φωτογραφίες. Δες ποια είναι αυτά τα σχέδια τσαντών που θα συναντήσεις στα πιο stylish κορίτσια που κυκλοφορούν.

Chic & Stylish Τσάντες Chloé

1. THE NILE

Stylish τσάντες Chloe

Ο οίκος Chloe είναι η αιτία που πολλές τσάντες αυτή τη στιγμή έχουν χερούλι από μεταλλικό κρίκο. Η τσάντα Nile του οίκου Chloe έχει ήδη γίνει ΙΤ bag για το 2017 και την έχουμε εντοπίσει σε πολλές celebrities.

2. THE FAYE

Stylish τσάντες Chloe

H Faye bag είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 70. Έχει λεπτομέρεια από κρίκο και αλυσίδα. όταν πρωτοεμφανίστηκε στα show του οίκου το 2015 έγινε ανάρπαστη και φορέθηκε από κάθε fashion blogger. Δύο χρόνια μετά είμαστε ακόμα παθιασμένοι με αυτή την τσάντα. Always chic & classic.

3. THE DREW

Stylish τσάντες Chloe

Η τσάντα Drew – μια κορυφαία επιλογή τσάντας για τα πιο stylish street styles. Μη μου πεις πως δε θες κι εσύ μία τέτοια τσάντα!!!!! Είναι medium size – ότι πρέπει για τη μόδα – και βγαίνει σε τέλειες διχρωμίες. Πάλι chic & classic

4. THE LEXA

Stylish τσάντες Chloe

Lexa satchel bag – η τσάντα που είναι απαραίτητη για κάθε εργαζόμενο κορίτσι. όλα πάνω σε αυτή την τσάντα είναι ιδανικά…. από το μέγεθος, μέχρι το χρώμα και το σχέδιο. Η τσάντα είναι σχέδιο του χειμώνα 2016 αλλά δεν πρόκειται να φύγει από πάνω σου για πολλές σεζόν.

5. FAYE BACKPACK

Stylish τσάντες Chloe

Αν είσαι λάτρης του backpack καταλαβαίνεις τη αξία έχει αυτή η υπέροχη τσάντα πλάτης Chloe. Μας αρέσει πολύ και στο σουέτ.