5 Πράγματα Σχετικά με το Ντύσιμo που όλοι θα Προσέξουν

Υπάρχουν μέρες που αφήνουμε πίσω το σπίτι μας και σκεφτόμαστε πόσο ανόητα ή άσχημα έχουμε ντυθεί. Αν και ο σκοπός μας όταν ντυνόμαστε το πρωί είναι ακριβώς το αντίθετο. Σου συμβαίνει κι εσένα; Μην απογοητεύεσαι! Αν και όλες έχουμε αυτές τις κακές μέρες, οι καλύτερες στιλιστικές στιγμές μας έρχονται όταν τις έχουμε μελετήσει. Γι αυτό μη σταματάς ποτέ να διαβάζεις για το στιλ και τη μόδα.

Για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη περί του θέματος μπορείς να διαβάσεις όλα τα άρθρα μας για το στιλ και φυσικά τα παρακάτω tips με 5 πράγματα σχετικά με το ντύσιμό σου που όλοι θα προσέξουν.

Perfect Fitting

5 Πράγματα Σχετικά με το Ντύσιμό που όλοι θα σε Προσέξουν

5 Πράγματα Σχετικά με το Ντύσιμό που όλοι θα σε Προσέξουν

Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις εντύπωση είναι να φοράς ρούχα που πραγματικά σου ταιριάζουν γάντι. Τα ιδανικά είναι αυτά που είναι ακριβώς στο νούμερό σου, ούτε μεγαλύτερα ούτε μικρότερα. Γι αυτό τα τελευταία χρόνια τα tailor made έχουν την τιμητική τους. Είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου που λέμε.

Αξεσουάρ

5 Πράγματα Σχετικά με το Ντύσιμό που όλοι θα σε Προσέξουν

Τα αξεσουάρ πραγματικά ολοκληρώνουν ένα outfit με τον καλύτερο τρόπο. Από το πιο μικρό σκουλαρίκι μέχρι το πιο εντυπωσιακό statement Κολιέ ή τα εξαιρετικά fashinable γυαλιά ηλίου, τα αξεσουάρ μπορούν να δώσουν μεγάλη αξία στα σύνολά μας.

Layering

5 Πράγματα Σχετικά με το Ντύσιμό που όλοι θα σε Προσέξουν

Το Layering είναι σχεδόν απαραίτητο για τα καλά στιλιζαρισμένα με υψηλά vibes κορίτσια.  Χρησιμοποιούμε τα layers όπως και όταν πραγματικά τα χρειαζόμαστε για να μη δείχνουμε εκτός τόπου και χρόνου.  Αυτή τη σεζόν (2017) πάντως θα φορέσουμε σίγουρα το μπούστο μας πάνω από το top ή το πουκάμισό μας και maxi shirts πάνω από παντελόνες. Δες τις τάσεις της μόδας εδώ:

Fashion Week Trends: Μόδα Άνοιξη Καλοκαίρι 2017

Hemlines

5 Πράγματα Σχετικά με το Ντύσιμό που όλοι θα σε Προσέξουν

Δηλαδή το μήκος της φούστας ή του παντελονιού που θα φορέσεις. Πρέπει να είναι ανάλογο με το ύψος σου και να σε κολακεύει. Πχ αν είσαι πολύ ψηλή και φορέσεις κάτι πολύ κοντό τότε δεν έχεις και πολλά να δείξεις σχετικά με το στυλ σου γιατί σε αυτή την περίπτωση φαίνονται μόνο τα ψηλά σου πόδια.

Διαβάστε ακόμα: 5 Τσάντες Chloé που θα Συναντήσεις στα πιο Chic & Stylish Κορίτσια

Lux Τσάντες

Stylish τσάντες Chloe

Ένα από τα αξεσουάρ που προσέχεις πάντα σε μια γυναίκα είναι η τσάντα της. Είναι ένα στοιχείο που πρέπει να επενδύσεις. Μια δερμάτινη lux τσάντα κάνει πάντα τη διαφορά στο συνολικό outfit.