Αγίου Βαλεντίνου: Δώρα για Εκείνον άνω των 100€

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είτε το budget είναι low ή high εσένα για μια ακόμη φορά το θέμα που σε απασχολεί είναι ένα: «Τι δώρο να του κάνω»; Γιατί… θες οπωσδήποτε να αγοράσεις κάτι για το αμόρε σου και μάλιστα αυτή τη φορά θέλεις να είναι κάτι καλό.  Δες εδώ τη λίστα με αγίου Βαλεντίνου δώρα για εκείνον αξίας άνω των 100€.

Αγίου Βαλεντίνου Δώρα για Εκείνον άνω των 100€

Συνήθως όταν μιλάμε για ένα budget άνω των 100€ μιλάμε και για ηλικίες περίπου 30+ οπότε οι προτάσεις είναι λίγο πιο κυριλέ. Απευθύνονται σε

Δερμάτινα Είδη

βαλεντίνου δώρα για εκείνον

Αριστερά: δερμάτινο πορτοφόλι MISMO 200€ – Δεξιά: Μπρελόκ κλειδιών Montblanc 125€

όπως ένα πορτοφόλι, μπρελόκ ή μια καλή ζώνη. Εσύ γνωρίζεις καλύτερα τι χρειάζεται περισσότερο. Τώρα αν ο δεσμός σας είναι φρέσκος και δεν γνωρίζεις για εκείνον πολλά πολλά η ασφαλέστερη επιλογή είναι αυτή του μπρελόκ.

2. Ρολόι

Διαχρονική επιλογή… ένα καλό ρολόι δεν πάει ποτέ χαμένο. Και όταν λέω καλό εννοώ ακόμα και το καθημερινό ή το αθλητικό. Εδώ το budget ξεκινάει από περίπου 180€.
βαλεντίνου δώρα για εκείνον
Αριστερά: EMPORIO ARMANI Ρολόι χειρός 369,00€ – Δεξιά: DOLCE & GABBANA Γυαλιά ηλίου 161,00€

3. Γυαλιά Ηλίου

Ανάλογα με το γούστο του αφού ξέρεις ήδη τι φοράει. Έχεις αμέτρητες επιλογές σε γυαλιά ηλίου και εδώ το κατάλληλο budget δεν ξεπερνάει τα 200€.

4. Ένα Ζευγάρι Παπούτσια

βαλεντίνου δώρα για εκείνον

Αριστερά: NIKE Sneakers 131,00€ – Δεξιά: VANS LEATHER Sneakers 100,00€

Πάλι θα πας με τα δικά του δεδομένα. Αν είναι αθλητικός τύπος επιλέγεις αθλητικά τύπου adidas originals, puma κτλ. Αν ή δουλειά του είναι με κοστούμια του αγοράζεις καθημερινά μοντέρνα παπούτσια.

5. Πουκάμισο ή μπλούζα ή Πουλόβερ ή Φούτερ

Σίγουρα τον έχεις δει να κοιτάζει τις βιτρίνες. Αν αυτό που έχει δει σε ικανοποιεί τότε να του αγοράσεις. Αν όχι βρες κάτι αντίστοιχο από γνωστό brand.

βαλεντίνου δώρα για εκείνον

Αριστερά: MAISON MARGIELA 14 Πουλόβερ 149,00€ – ΔεξιάMISMO Τσάντα ταξιδίου 490,00€

6. Ένα βαλιτσάκι ή τσάντα ταξιδιού

Μπορεί να ταξιδεύει συχνά ή να του αρέσει να φεύγετε τα ΣΚ. Ένα βαλιτσάκι ταξιδιού είναι το πιο ωραίο δώρο για έναν άντρα σε τέτοιες περιπτώσεις και αν είναι γνωστή μάρκα… ακόμα καλύτερα

7. Μανικετόκουμπα

βαλεντίνου δώρα για εκείνον

Αριστερά: TATEOSSIAN Μανικετόκουμπα 188,00€ – Δεξιά: EMPORIO ARMANI Μανικετόκουμπα 139,00€

Κλασική επιλογή αλλά με το δικό σου γούστο αυτή τη φορά

8. Σακάκι ή μπουφάν

βαλεντίνου δώρα για εκείνον

Αριστερά: NIKE αθλητικά μπουφάν  277,00€ –   Δεξιά: TOMMY HILFIGER αθλητικά μπουφάν 199,00€

Προτείνουμε μόνο το σακάκι και όχι ολόκληρο κοστούμι. Ένας λόγος είναι ότι το budget σου θα πάει μόνο στο σακάκι οπότε θα είναι σίγουρα καλοραμμένο και από ιδανικό ύφασμα. Ο άλλος λόγος είναι ότι τα σακάκια φοριούνται καθημερινά πια με τζην και πιο casual παντελόνια.

Το μπουφάν είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή. Αντίστοιχα, όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, ένα καλό μπουφάν μπορεί να φορεθεί με παντελόνι και πουκάμισο στην εργασία.

9. Διακοσμητικό

βαλεντίνου δώρα για εκείνον

Malachite Κερί FORNASETTI 155,00€

ένα καλό διακοσμητικό για το γραφείο ή το σπίτι. Αν έχεις παρατηρήσει ότι έχει φετίχ με τα καλά διακοσμητικά στο σπίτι ή το γραφείο τότε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό ή ένα βάζο ή ένα διακοσμητικό κερί είναι μια πολύ εκλεπτυσμένη επιλογή.