Ναί ή Όχι: Σκισμένα Jeans μετά τα 50

Να φορέσω σκισμένα Τζιν στα 50;

Τα ρούχα έχουν ηλικία, το στυλ όχι! Κάθε δεκαετία η γυναικεία γκαρνταρόμπα πρέπει να αλλάζει εντελώς. Άλλα ρούχα φοράμε στα 20 άλλα στα 40 και άλλα στα 50. Όσο μεγαλώνουμε τα ρούχα μας γίνονται πιο κομψά και σεμνά, σίγουρα δε μπορούμε να φοράμε τα cropped tops και τα μίνι που φορούσαμε κάποτε. Πολλές φορές σκέφτομαι πόσο μου αρέσει να βλέπω μια 50άρα γυναίκα καλοντυμένη. Όμως τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Σημαίνει πως ναι μεν η γκαρνταρόμπα μας πρέπει να αλλάξει σε κάθε δεκαετία αλλά είναι βασικό να διατηρήσουμε το δικό μας στυλ ανεξάρτητα από την ηλικία. Δηλαδή, δε μπορούμε να διατηρούμε σε όλη μας τη ζωή ένα grunge style και στα 50 να φοράμε ταγιέρ. Αυτό είναι κατανοητό.

Δείτε επίσης: 

Αν αναρωτιέσαι για το αν μπορείς να φορέσεις σκισμένα τζιν στα 50 θα σου έλεγα πως ναι. Αρκεί να κρατάς τους κανόνες που αναφέραμε παραπάνω. Δε συμφωνώ να φορέσεις σκισμένα τζιν που έχουν μεγάλες τρύπες και παραείναι φθαρμένα. Συμφωνώ όμως με τα τζιν που έχουν μικροφθορές και με τους κατάλληλους συνδυασμούς. Ακόμα και αυτή η μικρή διαφορά μπορεί να σπάσει τους κανόνες και να σε εντάξει στις πιο καλοντυμένες 50άρες.

Δες τις φωτογραφίες με σκισμένα Τζιν φορεμένα από μεγαλύτερες ηλικίες

Να φορέσω σκισμένα Τζιν στα 50;

source

Να φορέσω σκισμένα Τζιν στα 50;