Τι λες για λίγη Λάμψη σήμερα το Βράδυ?

Θέλεις να είσαι πιο λαμπερή για απόψε το βραδύ; Εδώ θα βρεις τους κανόνες για να το πετύχεις! Ένα chic χτένισμα, το κατάλληλο μανικιούρ και τα προϊόντα μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου για τη μεγάλη βραδιά!

Chic χτενίσματα

Ένας μεγάλο μέρος του να είσαι chic & glamorous οφείλεται στα μαλλιά σου και το χτένισμα. Για μια επίσημη λαμπερή βραδιά προτίμησε wavy hair από το πιο ελαφρύ έως το πιο μαζεμένο ή πιάσε τα μαλλιά σου σε χαμηλό κότσο που είναι πάντα chic.

Το λες για λίγη Λάμψη σήμερα το Βράδυ?
Diane von Furstenberg fall 2016 – Jennifer Lawrence

Αξεσουάρ μαλλιών

Τα έχουμε αγαπήσει τον τελευταίο καιρό, είναι πολύ in! Τα είδαμε σε πολλά beuty looks στα runways του fashion week φθινόπωρο χειμώνας 2016-2017. Επίλεξε ανάμεσα από τιάρες ή τσιμπιδάκια που θα βρεις σε μεγάλη ποικιλία στην αγορά.

Το λες για λίγη Λάμψη σήμερα το Βράδυ?
Πάνω: Marchesa fall 2016, Κάτω: Erdem Fall 2016

Glamour touch

Οι γήινες επιλογές του μακιγιάζ είναι πάντα μια καλή λύση για να είσαι λαμπερή. Αν τα χρώματα σου είναι πιο ψυχρά επικεντρώσου σε ροζ και burgundy αποχρώσεις ενώ αν είναι θερμά σε χρυσά και καφέ. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα ζυγωματικά σου που θα χρειαστούν προϊόντα λάμψης.

Το λες για λίγη Λάμψη σήμερα το Βράδυ?
Πέρλες Λάμψης 52€

Τέλεια νύχια

Δε γίνεται να μιλάμε για μια glamour γυναίκα χωρίς να απευθυνόμαστε στο μανικιούρ. Μονόχρωμα νύχια ή με πολύ κομψά σχέδια το μανικιούρ σου πρέπει να γοητεύει. Τα αγαπημένα μας παρακάτω:

Sexy, θηλυκή, δαμασκηνί-μαύρη απόχρωση essie €8,75 - Κομψό σχέδιο νυχιών
Sexy, θηλυκή, δαμασκηνί-μαύρη απόχρωση essie €8,75 – Κομψό σχέδιο νυχιών

Eyeliner

Μην ξεχνάς ότι το eyeliner είναι ένα σημαντικό στάδιο για τις πιο glamorous εμφανίσεις. Ιδανικό για τέτοια βραδιά είναι το cat eye.

Το λες για λίγη Λάμψη σήμερα το Βράδυ?
Nicole Miller fall 2016 – Liner Dior 30,50€

Κόκκινα χείλη

ότι και να λέμε, το κλασικό γιορτινό μακιγιάζ με κόκκινα χείλη είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει να λάμψεις ανά πάσα στιγμή. Αυτή τη σεζόν μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα πιο σκούρα κόκκινα κραγιόν δίχως δισταγμό.

Δείτε επίσης: Τα ωραιότερα Μακιγιάζ για Κόκκινο Φόρεμα

Το λες για λίγη Λάμψη σήμερα το Βράδυ?

Glitter

Σε μια εποχή όπου το glitter είναι από τα κορυφαία trends στο μακιγιάζ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με φειδώ. Στα χείλη ή στα μάτια (όχι και στα 2 μαζί) για μια αναπάντεχη λάμψη χωρίς υπερβολές. Δες εδώ: Πως να Αποκτήσεις αυτά τα Sexy Κόκκινα Χείλη

Το λες για λίγη Λάμψη σήμερα το Βράδυ?

Βλεφαρίδες.

Προτίμησε ψεύτικη βλεφαρίδα για ένα εντυπωσιακό βλέμμα και μεγάλα εκφραστικά μάτια. Επίλεξε όμως αυτές που ταιριάζουν στη φυσική ομορφιά.

Beyond Natural Ψεύτικες Βλεφαρίδες 5€
Beyond Natural Ψεύτικες Βλεφαρίδες 5€