53 Sparkling Χριστουγεννιάτικα Σχέδια Νυχιών για να Δοκιμάσεις τις Γιορτές

Τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών δεν είναι μια νέα τάση? Κάθε χρόνο οι γιορτές εκπροσωπούνται με πολλά μοντέρνα και θεματικά σχέδια νυχιών και μας προσφέρουν νέες επιλογές. Τα σχέδια νυχιών σε γενικές γραμμές είναι ένας ακόμα τρόπο για να τελειοποιήσετε το Look των εορτών.

Ενώ πολλοί άνθρωποι έχουν την ικανότητα και τη φαντασία να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια, δεν πειράζει να μοιραστούμε ένα μέρος της έμπνευσης, που να μας οδηγεί στον τέλειο σχεδιασμό νυχιών.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών

Πολλά από αυτά τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας, ή μπορείτε να ζητήσετε από τη φίλη σας με το πιο σταθερό χέρι  να σας βοηθήσει. Κάποια απαιτούν ιδιαίτερες ικανότητες και θα ήταν πιο εύκολο να απευθυνθείτε σε ένα ειδικό. Καλά Χριστούγεννα!!!

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών

1. Χαρούμενα Χριστούγεννα

Ένα ολόγραμμα νιφάδας χιονιού με στυλ και χάρη που αποτελείται από μικρούς ρόμβους με εφέ καθρεφτισμού και από μικρές πινελιές για να αντισταθμιστεί το στόλισμα. Διαλέξτε ένα κόκκινο, ματ, Αλεξανδριανό ,κόκκινο βερνίκι νυχιών για να πετύχετε αυτό το μανικιούρ.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών-2
@ana0m

2. Sparkling Ροζ

Τα νύχια θα πρέπει να  φεγγοβολούν και να δείχνουν υπέροχα με οποιοδήποτε look! Ε, αυτά τα ροζ , sparkly νύχια Χριστουγέννων μπορούν να το κάνουν αυτό. Αυτή η διακριτική λάμψη των νυχιών και το σχήμα στιλέτο, είναι τα από τα πρώτα στη λίστα Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών-3
@nailhur

3. Ανάγλυφα Σχέδια

Nude ματ χρώμα, με  ασημένια, λεπτή γραμμή σαν του γαλλικού, είναι μία ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά το χαρακτηριστικό αυτού του μανικιούρ είναι στο νύχι του παράμεσου. Η υφή είναι διαφορετική αλλά στο ίδιο χρώμα και έχει ένα τρισδιάστατο αυτοκόλλητο τριαντάφυλλο .

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών-4
@ana0m

4. Λεπτομέρειες

Σε αυτό το γιορτινό μανικιούρ κάθε νύχι έχει διαφορετικό σχεδιασμό. Τα χρυσά τρισδιάστατα στοιχεία χρησιμοποιούνται με διαφορετικούς τρόπους για να κρατήσουν την αισθητική ενδιαφέρουσα. Το ασημί glitter ταιριάζει απόλυτα με το μαύρο και άσπρο.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών-5
@mariacast13

5. Χριστουγεννιάτικα Στολίδια

Ακόμα και αν τα ombre νύχια δεν είναι αρκετά cool, αυτό το design  χρησιμοποιεί μία ombre λάμψη με ζωγραφισμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια σε κάθε νύχι. Το look είναι περίπλοκο και διασκεδαστικό με ένα σχέδιο που προφανώς σχεδιάστηκε για να αποτυπώσει τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών-6
@cdbnails143

6. Το λαμπερό διαμάντι

“Shine bright like a diamond” ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι της Rihanna. Τώρα μπορείτε να το φορέσετε, έχοντας το ζωγραφισμένο στο νύχι σας. Ασημένιο με λάμψη, με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, αναμένεται να φορεθεί κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών-7
@hannah_nails_it

7. Χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια

Το λευκό είναι ένα υπόβαθρο για να κάνει τα χρώματα ποπ, αλλά η προσθήκη από τρισδιάστατες πέτρες είναι αυτές που θα τραβήξουν αυτά τα Χριστούγεννα τα βλέμματα. Αυτά τα σχέδια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών στα νύχια, είναι τέλεια!!!

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών-80
@leximartone

8. Μονοχρωμία

Το γκρι είναι ένα υποτιμημένο χρώμα που όμως σε συνδυασμό με κάποιο άλλο προσφέρει μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. Εδώ το γκρι ματ είναι ένα εντυπωσιακό φόντο για τις λευκές νιφάδες χιονιού και το ματ λευκό ενισχύει τα μαύρα στολίδια.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών-18
@leximartone

9. Pin Up Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών

Γιορτάστε τις διακοπές με χαριτωμένα, κλασικά pinup σχέδια νυχιών. Το σχέδιο αυτό έχει ξεκάθαρα Pinup μοτίβα, με κλασικά μικρά μαργαριτάρια και χρυσές χάντρες. Το σύνολο του σχεδιασμού με τις υψηλές λεπτομέρειες έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών-89
@ana0m

10. Jack Frost Stiletto

Ένα πλούσιο μπλε με σπίθες και νιφάδες χιονιού είναι ένα πολύ γιορτινό θέμα. Το μπλε δείχνει πολύ πλούσιο, ακόμη και με παχιά στρώματα λάμψης, αλλά οι νιφάδες χιονιού, δίνουν μακράν τέλεια εμφάνιση.. Είναι ένα χειμωνιάτικο look σε συνδυασμό μία την απίστευτη τάση στο σχήμα των νυχιών “στιλέτο“.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών-10
@ldnailsxo

11. Sparkling Midnight

Τα έντονα χρώματα είναι πάντα μεγάλο ατού για τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών και εδώ χρησιμοποιούν ένα λαμπερό μπλε χρώμα gel, ένα λαμπερό τιρκουάζ και για τον καθορισμό της γραμμής χρυσό, τα οποία δημιουργούν ένα είδος αντίστροφου μανικιούρ, με το μικρότερο χρώμα να είναι πιο κοντά στην επιδερμίδα.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών-11
@glitterfingersss

12. Μωσαικό με Χρυσή Κορνίζα

Αυτό είναι ένα άλλο αγαπημένο γιορτινό σχέδιο νυχιών που είναι περίπλοκο και σε υπνωτίζει. Η χρυσή κορνίζα γύρω από τα νύχια είναι τέλεια και απρόσμενη. Είμαι βέβαιη ότι θα δούμε πολύ περισσότερα από αυτό το στυλ στο μέλλον. Το χρυσό είναι φωτεινό, λαμπερό που προσδίδει αντίθεση και μια καθοριστική λεπτομέρεια.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών-12
@glitterfingersss

13. Σχέδια Πάνω σε Γυμνά Νύχια

Ακόμα ένα από τα αγαπημένα στυλ που περιλαμβάνει τη χρήση του μπρονζέ ή χρυσού . Σε αυτό το σχέδιο, έχουμε φύλλα για να δώσουν εντελώς μοναδικά σχέδια στη συνολική εμφάνιση του μανικιούρ. Οι περίπλοκες λευκές γραμμές αναβαθμίζουν τον σχεδιασμό και προσφέρουν μία άλλη αισθητική

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών-13
@getbuffednails

14. Λεβάντα Χριστούγεννα Nail Art

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι κοντά σε αυτήν την χαρμόσυνη απόχρωση του μοβ, αυτά τα Χριστούγεννα ο σχεδιασμός των νυχιών θα είναι τέλειος για σένα. Το χρώμα είναι φωτεινό και χαρωπό και τονίζεται στο κέντρο των νυχιών με μοβ και ασημί glitter. Η ίδια λάμψη χρησιμοποιείται για να τονιστεί και το μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στον παράμεσο. Το μανικιούρ ολοκληρώνεται με ένα αστέρι στη κορυφή του δέντρου.

σχεδια νυχιων για τα Χριστουγεννα-18
@kt_tk1

15. Glitter!

Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών, γιατί έχει extra λάμψη που είναι χαρακτηριστικό των εορτών.

σχεδια νυχιων για τα Χριστουγεννα-21
@kt_tk1

16. Παγωμένα Νύχια

Απλά και κλασικά γιορτινά νύχια, που τα σχέδια στο δείχτη είναι ανάγλυφα, χάρη στα στρας και στο glitter. Η αντίθεση που δημιουργείται απ΄την ομαλή επιφάνεια των άλλων νυχιών προσδίδει ένα όμορφο αποτέλεσμα.

σχεδια νυχιων για τα Χριστουγεννα-22
@nailsbythai

17. Μία Αλεπού για το Χειμώνα

Αυτό είναι τόσο χαριτωμένο και δροσερό Nail design ! Η αλεπού είναι αξιολάτρευτη και η χειμερινή σκηνή που ζωγραφίζεται στο νύχι εντυπωσιακή. Ο σκοπός σε αυτά τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών, είναι να είναι διασκεδαστικά και καλλιτεχνικά και αυτό το πετυχαίνουμε ζωγραφίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια του χιονισμένου δάσους

σχεδια νυχιων για τα Χριστουγεννα-23
@nailsbycambria

18. Χριστουγεννιάτικη Κόλλα περιτυλίγματος

Ο σχεδιασμός είναι αρκετά περίπλοκος αλλά εντυπωσιακός. Το κόκκινο, πράσινο και χρυσό, καθώς η και η λάμψη, δημιουργούν ένα Χριστουγεννιάτικο χαρτί περιτυλίγματος.

σχεδια νυχιων για τα Χριστουγεννα-26
@sisterlacquer

19. Glitter και Τέχνη

Αυτά τα γιορτινά σχέδια νυχιών είναι ο καλύτερος συνδυασμός του Glitter και της ζωγραφικής με λευκό. Τα χρώματα ξεπηδούν το ένα μέσα από το άλλο, τονίζοντας τα την αντίθεση των χρωμάτων.

σχεδια νυχιων για τα Χριστουγεννα-27
@sisterlacquer

20. Σύνθετα Πολύχρωμα Σχέδια

Απαιτεί πολλά βήματα για να ολοκληρωθεί, αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης. Το πράσινο και λευκό όμπρε, κολακεύουν το ένα το άλλο, ενώ ταυτόχρονα ξεχωρίζει και το floral σχέδιο.

σχεδια νυχιων για τα Χριστουγεννα-28
@sisterlacquer

21. Χρυσό και μωβ

Αυτά τα νύχια στιλέτο έχουν ένα μπλε βαθύ φόντο με πολυδιάστατες Glitter λεπτομέρειες. Το μανικιούρ αυτό επικεντρώνεται στα χρυσά σχέδια, που περιλαμβάνουν και τις χρωματιστές πέτρες που τρέχουν κατά μήκος του νυχιού. Οι χρυσές γραμμές στο δείχτη διασταυρώνονται, δημιουργώντας μικρούς ρόμβους.

σχεδια νυχιων για τα Χριστουγεννα-31
@chellys_nails

22. Pearly Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Το ανάγλυφο μανικιούρ γίνεται ξανά δημοφιλές με σχέδια που ποικίλουν. Εδώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο δημιουργείτε από λαμπερές πέρλες και ολοκληρώνεται με ένα χρυσό αστέρι. Τα υπόλοιπα νύχια διαθέτουν από ένα μικρό στολίδι στην βάση του νυχιού.

νυχια Χριστουγεννων 33
@enchantedsiblings

23. Ροζ Γιορτινό πουλόβερ στα Νύχια

Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από το πλέον κλασσικό πουλόβερ Χριστουγέννων,”Ugly Christmas Sweaters” με  άσπρα σχέδια πάνω σε μία αστραφτερή ροζ βάση. Ο στολισμός με τους χρυσούς ταράνδους είναι απίστευτα γλυκός.

σχεδια νυχιων για τα Χριστουγεννα
@bombchelenails

24. Οι Τρεις Μάγοι

Αυτή είναι μια εκπληκτική μεταφορά των τριών μάγων στα νύχια. Ο σχεδιασμός απαιτεί καλλιτεχνικές ικανότητες και η τελευταία πινελιά είναι οι λεπτομέρειες του χρυσού στο μικρό δάχτυλο.

σχεδια νυχιων για τα Χριστουγεννα-35
@bombchelenails

25. Χειμωνιάτικα Κεριά

Αυτός ο λεπτομερής σχεδιασμός νυχιών είναι επίσης για εσάς που έχετε ταλέντο στη ζωγραφική. . Στο πρώτο δάχτυλο υπάρχει ένα αφηρημένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με κόκκινα και πράσινα φωτάκια και στα υπόλοιπα νύχια αναμμένα κεριά!

σχεδια νυχιων για τα Χριστουγεννα36
@bombchelenails

26. Κουκουβάγια

Αυτό το εορταστικό μανικιούρ έχει μια χαριτωμένη μικρή κουκουβάγια που κάθεται σε ένα κλαδί πάνω στο νύχι. Οι χρυσές λεπτομέρειες των άλλων νυχιών είναι ενδιαφέρουσες και παρόλο που τα μεταλλικά τρουκς έχουν το μέγεθος της κουκουβάγιας, δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί της!

σχεδια νυχιων για τα Χριστουγεννα-37
@bombchelenails

27. Χειμωνιάτικο Τοπίο

Το απαλό μπλε βερνίκι νυχιών προσφέρει ένα τέλειο background ενός νυχτερινού, χειμωνιάτικου τοπίου, που μία φωτεινή πανσέληνος το ολοκληρώνει. Αχχχ τι ωραία!!!

holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails40
@kgrdnr

28.  Πουλόβερ 2

Το Χριστουγεννιάτικο πουλόβερ μπορεί εύκολα να αποτυπωθεί στα νύχια σας, μετατρέποντας ένα συνηθισμένο σχέδιο σε εντυπωσιακό, με τη χρήση λευκών και χρυσών λεπτομερειών. Ο παράμεσος στολίζεται με μία τρισδιάστατη χιονονιφάδα που πατάει πάνω σε μία χρυσή βάση.

holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails44
@judyrox

29. Χιονισμένα Κλαδιά

Τρισδιάστατα σχέδια νυχιών που προσφέρουν περισσότερα από ένα Χριστουγεννιάτικα σχέδια. Οι λεπτομέρειες όπως τα χρυσά κλαδιά ή τα μικρά κόκκινα στολίδια και δώρα, είναι απίστευτα χαριτωμένα. Οι χρυσές χάντρες στην νιφάδα χιονιού και στην κορυφή των στολιδιών, είναι μια πολύ ωραία και ιδιαίτερη πινελιά.

holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails45

30.  Ο Ρούντολφ με Sparkly Κόκκινο

Αξιολάτρευτο σχέδιο νυχιών για τα Χριστούγεννα, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για την περίοδο των εορτών.. Ένα γυαλιστερό κόκκινο βερνίκι  είναι ιδανικό για τη μύτη του Ρούντολφ και για τα υπόλοιπα τα νύχια.

χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών
@nailsbycambria

Περισσότερα Γιορτινά σχέδια Νυχιών

holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails53holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails52holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails51holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails50holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails49holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails48holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails47holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails46holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails43holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails41holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails39holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails32holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails30holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails29holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails25holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails20holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails19holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails17holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails16holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails15holiday_nail_art_designs_ideas_christmas_nails14

 

Πηγή: fashionisers.com

Δείτε ακόμα: