20 tips για Σeξ που θα τον Κολλήσουν στο Κρεβάτι σου για Πάντα!

Τι κι αν στις μέρες μας το παιχνίδι της αποπλάνησης μοιάζει χαμένο ή «ξεπερασμένο»; Εσύ μην αφήσεις τους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας, τα social media και την… “fast food” εξέλιξη των σχέσεων να σου κλέψει το πιο σημαντικό κομμάτι της: αυτό που θα τον κάνει δικό σου με τρόπους που δεν φαντάζεται και που οι φίλες (και ανταγωνίστριες σου) είτε ξέχασαν είτε απλώς αγνοούν.

Από την εποχή της γιαγιάς σου υπάρχουν 20 αλάνθαστα μυστικά που «αποπλανούν» τον αντρικό πληθυσμό. Το… «αλάνθαστο» του πράγματος βρίσκεται όπως αναφέρει το περιοδικό like στο ότι αυτοί οι τρόποι δεν «φωνάζουν», δεν σε «καρφώνουν» ότι τους χρησιμοποιείς και είναι πολύ εύκολο να χρεώσεις τις «επιτυχίες» σου στην ανεπιτήδευτη γοητεία και το σεξαπίλ σου (ναι, καλά). Εμείς σου δείχνουμε τη διαδρομή της αποπλάνησης του και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις 20 βήματα:

20 tips για Σeξ που θα τον Κολλήσουν

1. Φόρα κόκκινα!

Κάθε φορά που ξέρεις ότι θα τον συναντήσεις, διάλεξε μία μπλούζα ή ένα φόρεμα σε κόκκινο χρώμα. Οι άντρες έχουν την τάση να ελκύονται από το βαθύ κόκκινο είτε πρόκειται για ρούχα είτε για εσώρουχα. Άσε για λίγο στην άκρη τα γκρι και τα βαρετά καφέ του γραφείου!

2. Τα εσώρουχα, αλλιώς!

Δεν έχει νόημα να επενδύεις σε ακριβά και σέξι σετ εσωρούχων, αν δεν δίνεις μία μικρή – έστω – γεύση, για το τι υπάρχει κάτω από το αυστηρό ταγέρ του γραφείου ή από τα casual ρούχα της σχολής. Το να φαίνεται λίγη δαντελένια τιράντα, ή η ραφή ενός –λίγο πιο εξεζητημένου – καλσόν, είναι υπέρ σου να ξέρεις. Και, ναι, όσο κι αν δεν το πιστεύεις τα ρετρό εσώρουχα είναι πιο σέξι απ’ όσο φαντάζεσαι.

3. Μην «καταριέσαι» τις καμπύλες σου! «Δουλεύουν» για ‘σένα!

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες οι άντρες έχουν την τάση να ελκύονται από κοπέλες με τονισμένους γοφούς και πολύ λεπτή μέση. Αν ακόμη απορείς γιατί, σταμάτα να τυραννάς αυτά τα σημεία του κορμιού σου και ρίξε μια ματιά στη ζωή της Jennifer Lopez, της Sofia Vergara, της Kim Kardashian. Αν ακόμη δεν καταλαβαίνεις, στο επόμενο ραντεβού σου διάλεξε μια pencil φούστα. Τα υπόλοιπα θα τα δεις να συμβαίνουν.

4. Πλησίασε τον

Κάθε φορά που συναντιέστε – και εφ’ όσον έχεις βεβαιωθεί ότι το πεδίο είναι ελεύθερο – μίλα του από πιο κοντινή απόσταση και κοίτα τον στα μάτια. Αν η επικοινωνία σας είναι λιγότερο τυπική, μπορείς να του μιλάς και να το αγγίζεις, δήθεν αδιάφορα. Οι άντρες ανταποκρίνονται καλύτερα σε γυναίκες που είναι πιο άμεσες και δεν φοβούνται τη μη λεκτική επαφή.

5. Μην ξεχνάς το άρωμα σου

Λίγες σταγόνες καθημερινά στα κατάλληλα σημεία, κάνουν θαύματα και κυρίως σε «κλειδώνουν» στο μυαλό του με μία συγκεκριμένη μυρωδιά. Άντρες και γυναίκες έχουμε την τάση να… ακολουθούμε ανθρώπους που μας ταιριάζει η μυρωδιά τους, οπότε γίνε παρατηρητική σε ό,τι αφορά τα… οσφρητικά γούστα του.

6. Χαμογέλα πονηρά

Οι γυναίκες που χαμογελάνε έχουν την τάση να έχουν περισσότερες επιτυχίες στο άλλο φύλο. Ειδικά αν το χαμόγελο συνοδεύεται από μικρές – γεμάτες υποσχέσεις – ματιές, τα πράγματα κυλάνε πιο εύκολα.

7. Μίλα αργά και σε χαμηλούς τόνους

Ειδικά τις στιγμές που μένετε μόνοι, ρίξε τις ταχύτητες και τους τόνους. Το θέμα δεν είναι να τον πάρει ο ύπνος. Το θέμα είναι να σε συνδέσει με τις χαλαρωτικές, τις πιο σέξι ώρες της ημέρας του. Γυναίκες που έχουν την τάση να γκρινιάζουν και να μιλούν στην πιο ψηλή οκτάβα της φωνής τους, γίνονται (άθελα τους) ίσως απωθητικές. Το να του ψιθυρίζεις, όταν είστε οι δυο σας, ίσως είναι το πιο εύκολο και φυσικό διεγερτικό. Θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους που υπόσχονται μυστήριο και όμορφα πράγματα για τη συνέχεια. Όχι λοχαγούς που δίνουν διαταγές.

8. Κι όμως, το κόλπο με τα μαλλιά πιάνει…

Το να παίζει μια γυναίκα με τα μαλλιά της (καλά, όχι όλη την ώρα) σε χρόνο ανύποπτο, βρίσκεται μέσα στις 10 πιο σέξι ανεπιτήδευτες χειρονομίες. Είναι οι στιγμές που (νομίζει ότι) είσαι αφηρημένη, ευάλωτη, έτοιμη να δεχθείς προστασίες και φροντίδες, γενικώς. Οπότε, αραιά και που, πέρνα το χέρι από τα μαλλιά σου. Αλλά προς Θεού μην αρχίσεις εκείνο το εκνευριστικό «τσίκι τσίκι» με το μάδημα της ψαλίδας. Αυτό είναι μάλλον αντιαισθητικό.

9. Ναι, στα περιποιημένα άκρα

Τα μακριά δάχτυλα με τα περιποιημένα νύχια είναι από εκείνα τα μικροφετίχ που λατρεύουν οι άντρες. Μην τρως τα πετσάκια και την επόμενη φορά διάλεξε ένα έντονο χρώμα για να ολοκληρώσεις το μανικιούρ σου.

10. Χάδι στα καλά του καθουμένου; Ναι, μάλιστα.

Αν ο πρώτος πάγος ανάμεσα σας έχει σπάσει, αλλά ωστόσο δεν έχετε περάσει στα «προσεχώς», ξάφνιασε το με ένα χάδι εκεί που δεν το περιμένει. Σήκωσε μία τούφα μαλλιά που πέφτει στα μάτια του, για παράδειγμα, λέγοντας του ότι θέλεις να τα βλέπεις. Και φύγε. Τέτοια κοπλιμέντα σε χρόνο ανύποπτο, τον «δένουν» μαζί σου, χωρίς να το καταλάβει.

11. «Πες το όνομα μου»

Βρες έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο να προφέρεις το όνομα του. Δεν μιλάμε για υποκοριστικά που μπορεί να έχουν αντίθετο – από αυτό που θέλεις – αποτέλεσμα. Έχει να κάνει με τον τόνο της φωνής σου την ώρα που λες το όνομα του ή την ώρα που του μιλάς.

12. «Ύπουλη» επίθεση

Από τη στιγμή που έχει περάσει ο πανικός του πρώτου ραντεβού, μπορείς να αλλάξεις στάση. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα την επόμενη φορά που θα βρεθείτε μόνη και ξάφνιασε τον με ένα φιλί που θα κρατήσει λίγο περισσότερο. Μην βιαστείς να περάσεις στα «παρακάτω». Απομακρύνσου και φρόντισε για το υπόλοιπο της βραδιάς να μείνετε σε χαλαρή απόσταση.

13. Μη σνομπάρεις τις over knee shocks (ειδικά μέσα στο σπίτι!)

Αν τις ζαρτιέρες τις βρίσκεις too much για το γραφείο ή για τις πιο couple time στιγμές που περνάτε στο σπίτι, μπορείς να επενδύσεις πάντα σε ένα ζευγάρι over knee shocks. Οι κάλτσες πάνω από το γόνατο – ακόμη κι αν είναι μάλλινες – δημιουργούν μόνο σέξι συνειρμούς και προδιαθέτουν για βράδια γεμάτα δράση. Μην αδιαφορείς, λοιπόν, για όλα εκείνες τις υπέροχες κάλτσες που δημιουργούν σέξι εφέ, ακόμη και τις ώρες που βαριέσαι που ζεις (που λέει ο λόγος)!

14. Μην το παρακάνεις με την ειλικρίνεια…

Καλή η επιβράβευση (για το πόσο καλός είναι στο κρεβάτι, για το πόσο σου αρέσουν αυτά που κάνει, κ.λπ), αλλά με μέτρο! Δεν χρειάζεται κάθε φορά να λες και κάτι. Αντίθετα, η σιωπή σου ύστερα από μία νύχτα πάθους, θα τον κάνει να απορεί για το τι – ενδεχομένως – να μην πήγε καλά. Λίγο μυστήριο – και λίγη αγωνία – δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

15. Προσποίηση για… καλό σκοπό

Για ένα βράδυ ξεγέλασε τον. Κάν’ τον να πιστέψει ότι απόψε θα δείτε ταινία ή θα μαγειρέψετε κάτι παρέα. Όταν πια θα έχει πάρει το μήνυμα ότι τίποτα πιο συναρπαστικό δεν πρόκειται να συμβεί, συνέχισε να του μιλάς για κάτι άσχετο, κοίτα τον στα μάτια και ξεκίνα να ξεκουμπώνεις το πουκάμισο του. Μην αλλάζεις θέμα συζήτησης. Εσύ στον στόχο σου. Ο άλλος θα χάσει τη… μπάλα.

16. Καλή η ατμόσφαιρα, αλλά πότε πότε άφηνε τα φώτα ανοιχτά

Καλά και τα κεριά και τα αρωματικά χώρου και η χαμηλή μουσική, αλλά μια στο τόσο αιφνιδίασε τον: άσε τα φώτα ανοιχτά και κράτα επάνω σου μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Αν χρειαστεί, απαλλάξου και από αυτά. Οι άνθρωποι λειτουργούμε πιο έντονα, όταν το οπτικό μας πεδίο λαμβάνει τα σωστά μηνύματα!

17. Κάνε ό,τι θα έκανες, αν ήσουν μόνη σου

Άσ’ τον να νιώσει άνετα και κάνε το μπάνιο σου με την πόρτα μισάνοιχτη. Κάνε την περιποίηση σώματος που θα έκανες (χωρίς τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες) και κάν’τον θεατή. Ζήτα του να σου τρίψει την πλάτη την ώρα που θα κάνεις μπάνιο ή ακόμη καλύτερα κάλεσε τον να κάνετε μαζί ένα αφρόλουτρο!

18. Άκου την καρδιά του. Κυριολεκτικά

Για ένα βράδυ πείσε τον να σε αφήσει να ακούσεις την καρδιά, τις φλέβες, τον παλμό σε όλο του το κορμί. Μύρισε τον από την κορφή έως τα νύχια, ακούμπα τον μόνο με τα χείλη σου. Μη χρησιμοποιήσεις χέρια, μην τον χαϊδέψεις καθόλου, μην τον αφήσεις να σε αγγίξει. Μετά καληνύχτισε τον και επιχείρησε να κοιμηθείς. Δεν θα κοιμηθείς. Ούτε κι εκείνος.

19. Με άγριες διαθέσεις

Κάν’ του δώρο μία βραδιά σε μία «θεματική» σουίτα. Διάλεξε κάτι ρετρό, ας πούμε. Ένα δωμάτιο που θα θυμίζει ποταπαγόρευση. Διάλεξε το ίδιο ρετρό εσώρουχα και «κλείδωσε» τα κάτω από το παλτό σου. Μην φτάσετε μαζί και μην φύγετε μαζί. Η αίσθηση του «παράνομου» ιντριγκάρει τις «φρέσκιες» σχέσεις και τονώνει τις πιο παλιές.

20. Πες του τι έκανες χθες βράδυ που ήσουν μόνη

Πες του, γράψ’ του το, μην τσιγγουνεύεσαι τις λεπτομέρειες. Μία γυναίκα με φαντασία, που ξέρει να περνάει καλά (ακόμη και μόνη της) έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάποια που ντρέπεται για τις ανάγκες της και απλώς τις βάζει κάτω από το χαλί!

Από την Έλενα Καλογερά
Πηγή:ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ LIKE