Παντζαροσαλάτα Έτοιμη σε 5′ Λεπτά

Η σημερινή μας παντζαροσαλάτα είναι πεντανόστιμη και θα συνοδεύσει υπέροχα όλα τα κρεατικά!

Ένα μπολ για 4-5 άτομα Θα χρειαστούμε:

  • 6-7 παντζάρια βρασμένα σωστά
  • 1 μήλο η ξινόμηλο
  • 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια
  • 1 χούφτα μεγάλη καρύδια
  • Μαγιονέζα
  • Γιαούρτι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λίγο λάδι
  • Λίγο ξύδι

%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%ac%cf%84%ce%b1-2

Εκτέλεση:

Αφού βράσουμε και κόψουμε τα παντζάρια (να κρατάνε λίγο όχι λιωμένα), τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα ,το λάδι και το ξύδι μαζί με το σκόρδο. Οι ποσότητες είναι ανάλογα την προτίμηση σας.
Όταν ομογενοποιηθούν όλα μαζί βάζουμε τα παντζάρια και τα καρύδια και ανακατεύουμε να ενωθούν.

1 Comment

Comments are closed