Μήπως τα Bold Φρύδια δεν είναι πια στη Μόδα?

Στο Met Gala 2016, όπου το φετινό θέμα ήταν “Η μόδα στην Εποχή της Τεχνολογίας (Fashion in an Age of Technology)” είδαμε από τις cellebrities πολλά metallic φορέματα και sleek hairstyles που συμβαδίζουν με το πνεύμα του gala και της εποχής.

Ένα έντονο στοιχείο όμως που τείνει να αλλάξει αρκετα ως trend αυτή τη σεζόν είναι τα φρύδια. Μέχρι τώρα και για 2-3 χρόνια περίπου είχαμε μάθει στα πολύ έντονα bold φρύδια. Αυτή τη φορά στο Met Gala 2016 είδαμε την άλλη όψη των beauty trends με light και μεταλλικά φρύδια.

Αυτό είναι φυσιολογικό γιατί η μόδα του καλοκαιριού 2016 έρχεται σε μία αντίθεση: Από τη μία είναι η επιστροφή στη φύση, που την είδαμε έντονα και τον χειμώνα που πέρασε, και από την άλλη είναι η φουτουριστική μόδα με τα μεταλλικά που είναι η κυρίαρχη τάση της σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2016.

Δε λέει κανείς ότι τα bold φρύδια δεν είναι στη μόδα όμως αυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε είναι πως και τα φρύδια που σχεδόν δε φαίνονται ή έχουν καλυφθεί με βαφές και μεταλλικά προιόντα είναι επίσης στη μόδα.

Κι αν δε μας πιστεύεις δες τις φωτογραφίες των Cellebrities παρατηρώντας τα φρύδια τους.

Μήπως τα Bold Φρύδια δεν είναι πια στη Μόδα?
Kim Kardashian, Lily Aldridge Met Gala 2016
Μήπως τα Bold Φρύδια δεν είναι πια στη Μόδα?
Taylor Swift, Anna Ewers Met Gala 2016