Χριστουγεννιάτικα Νύχια με Χρυσόσκονη και Στρας – Ready to Shine!

H μόδα είναι πάντα εδώ για να σας εμπνεύσει και να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά.. Σήμερα θα δούμε υπέροχες ιδέες για Χριστουγεννιάτικα νύχια με χρυσόσκονη, στρας, πέτρες, με υπέροχα designs  που θα στολίσουν τα χέρια σας.

Τα Χριστουγεννιάτικα νύχια με χρυσόσκονη θα σας συναρπάσουν γιατί η λάμψη τους θα προσθέσει αίγλη στο μανικιούρ σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να πετύχετε ένα μανικιούρ λαμπερό είναι να εφαρμόσετε οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών και από πάνω να βάλετε glitter, είτε σε όλη την επιφάνεια του νυχιού, είτε σε συγκεκριμένα σημεία. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε ακόμα λίγη λάμψη με στρας και ιριδίζουσες πέτρες. Επιλέξτε ένα όμορφο φόρεμα, το κατάλληλο γιορτινό μακιγιάζ, χτένισμα, τα αξεσουάρ σας και είστε έτοιμες για τη μεγάλη βραδιά.

Στις φωτογραφίες θα δείτε κάποιες προτάσεις μανικιούρ με στρας και glitter που μπορείτε να υιοθετήσετε τις γιορτές, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε και σε κάποια άλλη επίσημη περίσταση ή κάποιο ιδιαίτερο γεγονός που θέλετε να εντυπωσιάστε ένα κλικ παραπάνω!!!

Χριστουγεννιάτικα Νύχια με Χρυσόσκονη

Χριστουγεννιάτικα νύχια με στραςΧριστουγεννιάτικα νύχια με στρας-2Χριστουγεννιάτικα νύχια με στρας-3Χριστουγεννιάτικα νύχια με στραςΧριστουγεννιάτικα νύχια με glitterΧριστουγεννιάτικα νύχια με glitterΧριστουγεννιάτικα νύχια με glitterΧριστουγεννιάτικα νύχια με glitterΧριστουγεννιάτικα νύχια με glitterΧριστουγεννιάτικα νύχια με glitterΧριστουγεννιάτικα νύχια με χρυσόσκονηΧριστουγεννιάτικα νύχια με χρυσόσκονηΧριστουγεννιάτικα νύχια με χρυσόσκονηΧριστουγεννιάτικα νύχια με χρυσόσκονηΧριστουγεννιάτικα νύχια με χρυσόσκονηΧριστουγεννιάτικα νύχια με χρυσόσκονηΧριστουγεννιάτικα νύχια με χρυσόσκονη