Ταξιδάκι το ΣΚ? Ορίστε τι θα πάρεις Μαζί σου το Χειμώνα 2017

Μικρό ταξίδι = μικρή βαλίτσα. Εσύ τι θα πρωτοβάλεις μέσα σε αυτή τη μικρή βαλίτσα; Άραγε χωράνε όλα τα αυτά που θέλεις να ταξιδέψεις μαζί τους; Ψυχραιμίααααα! Δεν είναι τίποτα… θα το αντιμετωπίσουμε με έξυπνους συνδυασμούς ώστε να μη χρειαστεί να κουβαλήσεις όλη τη ντουλάπα μαζί σου.

Αν κανόνισες ταξίδι το σαββατοκύριακο ξεκίνα να μαζεύεις τα απαραίτητα ρούχα και παπούτσια. Με έξυπνους συνδυασμούς στα ρούχα των διακοπών – μικρών εξορμήσεων – εμείς μπορούμε να στα περιορίσουμε στο ελάχιστο και να σου αφήσουμε χώρο στη βαλίτσα για πιθανές αγορές από τον προορισμό σου. Τι λες; Προχωράμε;

Travel like a Star: Ρούχα για να Ταξιδέψεις τον Χειμώνα με Στυλ

Θα ξεκινήσουμε με βασικούς κανόνες:

  1. Στα μικρά ταξίδια τα ρούχα που θα πάρουμε μαζί μας είναι τα βασικά αλλά και τα αγαπημένα μας. Αν πχ αγαπάς πολύ ένα ζευγάρι παπούτσια ή μία φούστα ξεκίνα να κάνεις διάφορους συνδυασμούς με βάση αυτό το κομμάτι.
  2. Στη συνέχεια, πάνω σε αυτά προσθέτεις το πανωφόρι. Το πανωφόρι θέλει προσοχή στην επιλογή του γιατί θα έχεις μόνο ένα. Με το ίδιο θα ταξιδέψεις και θα το φοράς πρωί και βράδυ. Αν θέλεις δεύτερο δες αν χωράει στη βαλίτσα.
  3. Αν έχεις λύσει τα παραπάνω το μόνο που σου μένει είναι ένα βασικό παντελόνι που θα είναι ένα Τζιν ή ένα μαύρο κολάν ή απλό παντελόνι… ότι σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα. Αυτά είναι κομμάτια που μπορείς να τα φορέσεις πρωί και βράδυ με κατάλληλα αξεσουάρ.
  4. Τιπ: μπορείς να φορέσεις ένα τζάκετ μέσα ή πάνω από το παλτό σου, σε περίπτωση που δεν χωράει στη βαλίτσα. Το είδαμε σε travel outfit της Gigi Hadid και μας άρεσε πολύ!
  5. Πρόσθεσε αξεσουάρ όπως φουλάρια, σκουλαρίκια κτλ για να κάνεις τα απλά outfits εντυπωσιακά.

Έξυπνες Προτάσεις για τα Ρούχα των Μικρών Διακοπών

Πρόταση #1: Η τυπική

Τι φοράς στο ταξίδι: τα sneakers, το παλτό, την ευρύχωρη τσάντα, 1 μπλούζα (αν θέλεις και το τζιν).

Τι ρούχα θα βάλεις στη βαλίτσα: 1 ζευγάρι γόβες, 1 μπλούζα (σουέτερ), 1 πουκάμισο, 2 μπλούζες μάλλον για το βράδυ, 1 τσαντάκι μικρό, 1 Φούστα, 1-2 παντελόνια. Στους παρακάτω συνδυασμούς το τζιν είναι boyfriend, άνετο για όλες τις ώρες.

Έξυπνοι Συνδυασμοί για το Ταξίδι του Σαββατοκύριακου
Έξυπνοι Συνδυασμοί για το Ταξίδι του Σαββατοκύριακου
Έξυπνοι Συνδυασμοί για το Ταξίδι του Σαββατοκύριακου

Πρόταση #2: Το κορίτσι της Πόλης

Τι φοράς στο ταξίδι: Το μπουφάν σου, την τσάντα και τα μποτάκια

Τι ρούχα θα βάλεις στη βαλίτσα: 1 mom jean, 1 σουέτερ, 1 ζευγάρι ψηλά μποτάκια, 1 κορμάκι που το φοράς και εσωτερικά για το κρύο, 1 παντελόνι, 1 πουκάμισο, την αγαπημένη σου φούστα, ένα μικρό τσαντάκι… και έχεις ακόμα χώρο για μερικές μπλούζες ή ένα πανωφόρι.

Έξυπνοι Συνδυασμοί για το Ταξίδι του Σαββατοκύριακου
Έξυπνοι Συνδυασμοί για το Ταξίδι του Σαββατοκύριακου

Πρόταση #3: Η αθώα και ρομαντική

Τι φοράς στο ταξίδι: Το παλτό, την τσάντα και τις γαλότσες αν ταξιδεύεις με βροχή

Πως να Φορέσω Γαλότσες με Στυλ και Άποψη!

Τι ρούχα θα βάλεις στη βαλίτσα: Ένα ριχτό μικρό φόρεμα, 2 μπλούζες, 1 κολάν, 1 παντελόνι τζιν,  1 πουκάμισο, 1 φόρεμα, 1 ζευγάρι ψηλά μποτάκια, 1 μικρό τσαντάκι.. και έχεις πολύ χώρο ακόμα!

Έξυπνοι Συνδυασμοί για το Ταξίδι του ΣαββατοκύριακουΈξυπνοι Συνδυασμοί για το Ταξίδι του Σαββατοκύριακου