Θέλεις Λαμπερά και Ενυδατωμένα Μάτια; Θέλεις La vie!

Πλησιάζοντας στις γιορτές όλες είμαστε σε αναζήτηση νέων προϊόντων για το δέρμα και το πρόσωπο που θα μας κάνουν περισσότερο λαμπερές, φωτεινές και θα ανανεώσουν την όψη μας.

Αν ισχύει ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής τότε μάλλον πρέπει να ξεκινήσουμε τις βελτιώσεις από εκεί, γιατί η ψυχή μας είναι νέα, γεμάτη ζωντάνια και δεν έχει “σακούλες και μαύρους κύκλους”!!!!  (χαχαχαααα.. :)) πολύ μου άρεσε αυτό!).

Και δε χρειάζεται να ψάξουμε πολύ μακρυά για όλα αυτά, γιατί η La vie Naturelle έχει τη λύση για εμάς, με 3 κρέμες ματιών που καλύπτουν τις ανάγκες μας με φυσικό τρόπο και κυρίως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ κρέμες που έχουν φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα που κατά την ιστορία, καταπολεμούν τα προβλήματα. Η πρώτη κρέμα για ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ καφεϊνης που θα δεις παρακάτω είναι δοκιμασμένη επιτυχώς, είδα βελτίωση κατά 70% στις πρώτες 3 ημέρες χρήσης πρωί και βράδυ. Τώρα ετοιμάζομαι για την επόμενη αγορά κρέμας ματιών σύσφιξης με υαλουρονικό. Θα χαρώ να μας πεις και για τη δική σου εμπειρία!

La vie Naturelle: 3 Κρέμες Ματιών για Μαύρους Κύκλους, Σύσφιξη και Ενυδάτωση

Ο ρόλος της να καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και να αναδεικνύει την περιοχή των ματιών.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Η Καφεΐνη σαν συστατικό στις κρέμες ματιών μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια ενώ το εκχύλισμα ροδιού έχει αντιγηραντικές , επανορθωτικές και αναγεννητικές ιδιότητες βοηθώντας την επανόρθωση της επιδερμίδας .
ΧΡΗΣΗ: Απλώνουμε την κρέμα ματιών κάνοντας κυκλικές κινήσεις από μέσα προς τα έξω
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: καστορέλαιο, καφεϊνη, κολλαγόνο, ροδόνερο
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 30 ml.

Ο ρόλος της να καταπολεμά το πρόβλημα των ρυτίδων αλλά και να το προλαμβάνει.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το relax rides είναι εκχύλισμα του φυτού Acmella oleracea, ενός φυτού του ινδικού ωκεανού και είναι γνωστό ως συστατικό φυτικού μπότοξ. Kαταπολεμά τις ρυτίδες έκφρασης κάτω και γύρω από τα μάτια και το μέτωπο. Το κολλαγόνο και το εκχύλισμα αγγουριού θα χαρίσουν στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια ενυδάτωση και λάμψη.
ΧΡΗΣΗ: Απλώνουμε την κρέμα ματιών κάνοντας κυκλικές κινήσεις από μέσα προς τα έξω.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Καστορέλαιο, relax rides, κολλαγόνο, βιταμίνη Ε, εκχύλισμα αγγουριού
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 30 ML.

Ο ρόλος της να συσφίξει την εξωτερική περιοχή των ματιών δίνοντας λάμψη και αίσθηση φρεσκάδας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το εκχύλισμα αγγουριού είναι ένα μοναδικό συστατικό με αναζωογονητικές και συσφικτικές ιδιότητες χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών ενώ η προσθήκη υαλουρονικού οξέος προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.
ΧΡΗΣΗ: Απλώνουμε την κρέμα ματιών κάνοντας κυκλικές κινήσεις από μέσα προς τα έξω.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Εκχύλισμα αγγουριού, υαλουρονικό οξύ, καστορέλαιο, βιταμίνη Ε.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 30ml.