“THE TRAIL” Attrattivo Φθινοπωρο Χειμωνας 2016-2017

Attrativo Φθινοπωρο Χειμωνας 2016-2017
View Gallery 33 Photos

Μια Εξόρμηση στην ενδοχώρα, μια περιπετειώδης περιήγηση, γεμάτη εκπλήξεις. Η νέα συλλογή Attrattivo Φθινοπωρο Χειμωνας 2016-2017 εμπνέεται από τα χρώματα των φυσικών τοπίων και την ενέργεια της υπαίθρου.

8 μικρότερες σειρές απαρτίζουν τη φετινή συλλογή του brand που εξακολουθεί να μένει πιστό στο Bohemian look που το χαρακτηρίζει αλλά συγχρόνως φλερτάρει με νέες ιδέες, πειραματίζεται με το styling και ακούει με προσοχή τις τάσεις της νέας σεζόν. Ποια είναι όμως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη φετινή συλλογή attrattivo Φθινοπωρο Χειμωνας 2016-2017 απλά ακαταμάχητη;

Χειροποίητες λεπτομέρειες

Στον πυρηνα της νεας συλλογης attrattivo βρισκεται η ιδέα του ρούχου που είτε έχει πάνω του χειροδουλειά είτε συνοδεύεται από χειροποίητα items. Πολλά ρούχα διαθέτουν το δικό τους αξεσουάρ από ύφασμα, που λετουργεί ως κόσμημα ή έχουν κεντημενες στο χερι λεπτομερειες ενω οι ραφές και οι ζώνες είναι σε μεγάλο βαθμό χειροποίητα.

Πρωτότυπα Floral Patterns

Τα κεντήματα και τα λουλούδια στα ρούχα έχουν αυτή τη σεζόν την τιμητική τους. Μέσα από τη σειρά Blossom Festival η Attrattivo κάνει τη δική της Floral Πρόταση με εμφανείς folk επιρροές. Τα υφάσματα είναι κατασκευασμένα από το μηδέν, εξασφαλίζοντας στα floral patterns της Attrattivo Φθινοπωρο Χειμωνας 2016-2017 την υπεραξία της μοναδικότητας.

Ανδρόγυνο στυλ με κοριτσίστικη χάρη

Όλες μας έχουμε κάποια στιγμή ζηλέψει ένα κομμάτι από την γκαρνταρόμπα του συντρόφου μας. Στις πιο οικείες στιγμές μας έχουμε δανειστεί το πουκάμισό του, όπως ακριβώς μας νουθέτησαν οι κορυφαίοι στυλίστες των Χολιγουντιανών ταινιών. Και ξανά και ξανά έχουμε χαζέψει τις βιτρίνες με τα ανδρικά ρούχα προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε την έμφυτη κομψότητα ενός κουστουμιού. Οι σχεδιαστές της Attrattivo εμπνέονται από τα tailoring των ανδρικών ρούχων και κάνουν μια νέα πρόταση μέσω της σειράς “Stripy Tomboy”.