Πως να Φορέσω τη Ψηλόμεση Φούστα – Έξυπνα Styling Tips

Η ψηλόμεση φούστα δεν και τόσο ευκολοφόρετη τελικά, γιαυτό είμαστε εδώ για να σας δώσουμε κάποια Tips για το πως να φορέσω τη ψηλόμεση φούστα. Το σημαντικότερο όλων όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, είναι να γνωρίζεται καλά το σωματότυπο σας, ώστε να ξέρετε και ποιες φούστες σας κολακεύουν.

Η ψηλόμεση φούστα γενικά είναι ένα ρούχο που φοριέται σε όλα τα events και όλη μέρα, γιαυτό και εγώ θα σας απαλλάξω απ΄τον φόβο:  «μάλλον δεν μου πάει, άστο καλύτερα»
ή «δεν έχω το κατάλληλο μπλουζάκι για μια τέτοια φούστα ». Η αλήθεια είναι πως μερικές φορές κάνουμε κάποια λάθη και πράγματι η ψηλόμεση φούστα μπορεί να μην ταιριάζει σε όλα τα κορμιά. Αναλόγως το σώμα, άλλες φορές μπορεί να τονίσει κάποια σημεία αλλά μπορεί κιόλας να κρύψει κάποια άλλα που θέλουμε

Πως να φορέσω τη ψηλόμεση φούστα

Εσείς που έχετε πληθωρικό στήθος που είναι πολύ θηλυκό και σέξι, μη φοράτε τη ψηλόμεση φούστα ακριβώς κάτω απ΄το στήθος γιατί θα σας τονίσει ακόμα περισσότερο. με αποτέλεσμα το style να πάει περίπατο. Πρόταση μου είναι να φορέσετε τη φούστα μέχρι τον αφαλό και αν θέλετε να τονίσετε το στήθος, φορέστε ένα μπλουζάκι με ντεκολτέ.

πως να φορέσω τη ψηλόμεση φούστα-2

Οι γυναίκες STRAIGHT όπως τις αποκαλώ, ίσια μέση- ίσια πόδια, μπορούν άφοβα να φορέσουν ότι στυλ φούστας θέλουν, με ιδιαίτερα κολακευτική πάνω τους τη φούστα που φτάνει πάνω από τον αφαλό γιατί αγκαλιάζει τη μέση και δημιουργεί καμπύλες που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν.

πως να φορέσω τη ψηλόμεση φούστα

Ακόμα, ακόμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα street style με όλα τα στυλ φούστας, άλφα, pencil, closs, φορώντας ένα UNDERGROUND παπούτσι που είναι της μοδός ή ένα αρβιλάκι. Φορέστε γόβα ή μία ψηλή μπότα να θέλετε μία πιο chic εμφάνιση. Να θυμάστε πάντα τα αξεσουάρ δίνουν τύπο σε ένα ρούχο.

πως να φορέσω τη ψηλόμεση φούστα-1jpg

Και για σας που μπορεί να έχετε λίγη κοιλίτσα προτιμήστε τις ψηλόμεσες που είναι ριχτές από ελαφρύ ύφασμα για να μη δημιουργούν έξτρα όγκο. Μπορείτε να φορέσετε ένα σφιχτό καλσονάκι από μέσα ή και ένα κορσέ, που μπορεί να κάνει θαύματα κυρίες μου…

πως να φορέσω τη ψηλόμεση φούστα-3

Για τη βραδινή σας έξοδο μπορείτε να συνδυάσετε τη ψηλόμεση φούστα με ένα μπούστο, μπορείτε να φορέσετε ένα top είτε στενό είτε ριχτό ή ακόμα και ένα πουκάμισο ανοιχτό και δεμένο, με ένα μίνιμαλ αξεσουάρ στο λαιμό. Οι γυναίκες με πιο έντονη περιφέρεια αλλά με λεπτή μέση αποφύγετε τις κλος φούστες, προτιμήστε τις σκουρόχρωμες και ίσιες που κόβουν στο μάτι, θα φαίνεστε θηλυκές και σέξι.. μη φοβάστε να ρισκάρετε και να προβάρετε στον καθρέφτη σας…

πως να φορέσω τη ψηλόμεση φούστα-6

Ψηλόμεση Φούστα με Πουκάμισο

ψηλομεση φουστα με πουκαμισο-4

Ψηλόμεση Φούστα με Ζιβάγκο

ψηλόμεση φούστα με ζιβαγκο-5

Ψηλόμεση Φούστα με τοπ Δαντέλα

ψηλομεση φουστα crop top-8

Μαθήματα Styling από την: 
Ελένη Στρατηγοπούλου

Δείτε ακόμα: Πως να Φορεσεις το Ζιπ Κιλοτ Εύκολα – Για Όλους τους Σωματότυπους