Πως να Φορεσω Δερματινη Φουστα & Παντελόνι – Styling Lessons

Πως να φορεσω δερματινη φουστα κ το δερματινο παντελονι;.. Ας κάνουμε μια ανασκόπηση στα 60’ς 80’ς 90’ς and 00’s όταν η Madonna, Michael jackson, Guns N’ Roses, Britney Spears και άλλοι πολλοί καλλιτέχνες κάνανε μόδα το Leather.. Όταν κοινώς η μουσική βιοτεχνία αναμείχθηκε με το χώρο της μόδας..

Δερμάτινα ρούχα φορούσαν οι ροκάδες, οι πανκ, οι τολμηροί, οι προχωρημένοι, οι μεταλλάδες, όπου φτάσαμε στην εποχή που το δερμάτινο να υπάρχει στη ντουλάπα κάθε γυναίκας.. Το δερμάτινο είναι ένα ιδιαίτερο ρούχο, αλλά όχι δύσκολο. Πως μπορούμε λοιπόν να φορέσουμε τα δερμάτινα ρούχα φούστα-δερμάτινο παντελόνι;

Πως να φορεσω δερματινη φουστα

Καταρχήν υπάρχουν πολλά styles που μπορούμε να προσαρμόσουμε σε όλους τους σωματότυπους κάθε γυναίκας. Υπάρχουν πολλών ειδών στιλ δερμάτινης φούστας, όπως η πλισέ, η μίντι φούστα, μίνι, στενή, άλφα γραμμή, κλος, για να επιλέξετε ανάλογα με τι ταιριάζει στο δικό σας σώμα ..

πως να φορεσω δερματινη φουστα-1

πως να φορεσω δερματινη φουστα-image1

πως να φορεσω δερματινη φουστα-image2

Για τη πρωινή σας έξοδο μπορείτε να φορέσετε ένα t-shirt με στάμπα και αν θέλετε να το κάνετε πιο rock με all star παπουτσάκι ή τα oxford shoes σας ή το αρβιλάκι με το τρουκς. Μπορείτε ακόμα να βάλετε το αγαπημένο σας φούτερ που σαφώς θα είναι πιο casual με ένα κολακευτικό αθλητικό παπούτσι..

πως να φορεσω δερματινη φουστα-image3

πως να φορεσω δερματινη φουστα-image4

Η παραπάνω εικόνα σας δίνει την πιο safe λύση για να φορέσετε τη δερμάτινη φούστα… Δοκιμάστε total black σύνολο με δερμάτινη φούστα σε στενή γραμμή, πάνω απ’το γόνατο, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως κρόσσια, διαγώνια φερμουάρ ή καπιτονέ σχέδια και πάνω μία μπλούζα ή πουκάμισο ή πουλόβερ σε φαρδιά γραμμή.

πως να φορεσω δερματινη φουστα-image5

Ακόμα ένα styling tips για το πως να φορεσω δερματινη φουστα, είναι να τη συνδυάσετε με ένα χοντρό χρωματιστό καλσόν. Φορέστε τη με κάλτσα school μέχρι το γόνατο για να ταιριάζει γάντι με τη μπότα σας ή ακόμα με μια ωραία αρβίλα..

Πως να φορεσω δερματινο παντελονι

πως να φορεσω δερματινο παντελονι-image2

Ακόμα κ αν η δουλειά σας είναι γραφείου μπορείτε να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι (είτε φούστα) με μια ωραία γόβα-στιλέτο ή μπότα. Από πάνω μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα πουλόβερ με πουκάμισο από μέσα ή με σκέτο πουκάμισο στενό ή αέρινο αλλά με έντονα αξεσουάρ!!

πως να φορεσω δερματινο παντελονιimage5

Για τις βραδινές σας εξόδους ο τέλειος συνδυασμός είναι η ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο ( 6 τρόποι να τις φορέσεις μπότες πάνω απ’το γόνατο ), ένα κολλητό τοπάκι σκέτο ή με ένα oversized t-shirt ανοιχτό με chunky αξεσουάρ. Ακόμα μπορείτε να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι με πουκάμισο χυτό και ένα ζευγάρι μποτάκια με χοντρό ψηλό τακούνι.

πως να φορεσω δερματινο παντελονι-image3

Αν είστε τόσο τολμηρές όσο η Madonna που έβγαλε στη μόδα το δερμάτινο κορσέ με τους κώνους στο στήθος, μπορείτε να το φορέσετε άφοβα, αν όχι με κώνους στο στήθος τότε απλά ένα δερμάτινο κορσέ με μεγάλο κολιέ που θα σας χαρίσει μια ροκ θηλυκή εμφάνιση για να τραβήξετε τα βλέμματα.

Για πανωφόρι θα συνιστούσα δερμάτινο περφέκτο jacket ή αν θέλετε να το κάνετε πιο 90’s μπορείτε να φορέσετε μπουφάν fly (flight bomber)

πως να φορεσω δερματινο παντελονι-image4

πως να φορεσω δερματινο παντελονι-image6

Μαθήματα Styling από την:
Ελένη Στρατηγοπούλου

Ακόμα:

Χειμερινά Street Styles.. με Σορτς!