Το νέο Pink Ribbon που Σώζει Ζωές- Δούκας Χατζηδούκας & Ελένη Μενεγάκη

Pink Ribbon Bracelet 2016

Η Ελένη Μενεγάκη, πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, φοράει για 4η χρονιά το ροζ βραχιολάκι της Estée Lauder– σήμα κατατεθέν της Εκστρατείας- σχεδιασμένο για 12η χρονιά από τον Δούκα Χατζηδούκα.

Η αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια, που το κοινό της την ακολουθεί με λατρεία για περισσότερο από 2 δεκαετίες, μαζί με τον Δούκα Χατζηδούκα και την Estee Lauder, στέλνουν πάντα το τόσο απλό αλλά και τόσο σημαντικό μήνυμα πως «Η πρόληψη σώζει ζωές».

eleni-menegaki-pink-ribbon-2016

Ελένη και Δούκας συναντήθηκαν το καλοκαίρι στο στούντιο για τις ανάγκες της φωτογράφισης της νέας καμπάνιας. Η Ελένη Μενεγάκη, άνετη και κομψη μέσα στο ροζ κοστούμι της, φόρεσε το νέο ροζ βραχιολάκι (Pink Ribbon Bracelet) του Δούκα και πόζαρε για καλό σκοπό στο φακό του διεθνή Έλληνα φωτογράφου Δημήτρη Σκουλού.

Pink Ribbon 2016-2017 Ελενη Μενεγακη

Το βραχιόλι Pink Ribbon, βρίσκεται είδη στα σημεία πώλησης της Estee Lauder. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στον πανελλήνιο σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής.

Η δράση του συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος αποτελείται από εθελόντριες γυναίκες που έχουν βιώσει ή βιώνουν τον καρκίνο του μαστού. Στόχος τους είναι να στηρίζουν τις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού, ενώ συγχρόνως εκπαιδεύουν το κοινό για τη σημασία της πρόληψης. Η τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής στήριξης του συλλόγου είναι 210-8253253.