Ψάχνεις Κρεμες για Παναδες; Λευκαντικές που Σβήνουν τις Καφέ Κηλίδες

Κάποιες από μας έχουμε δοκιμάσει αρκετές κρεμες για παναδες προκειμένου να τις ξεφορτωθούμε, σπανίως όμως θα βρεις με την πρώτη την κρέμα που θα σε απαλλάξει ριζικά από τις πανάδες ή τις καφέ κηλίδες. Γενικά οι πανάδες είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση, είναι επίμονες, φεύγουν πολύ δύσκολα και υπάρχει κίνδυνος να επιδεινωθούν κιόλας.

Ειδικά το καλοκαίρι με τον ήλιο, οι πανάδες σκουραίνουν και το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο, σε αντίθεση με το χειμώνα που τείνουν να σβήνουν, γι αυτό συχνά μπορεί να έχουμε τη ψευδαίσθηση πως μπορεί να έχουν φύγει απ’το πρόσωπό μας.

Μετά από μία προσωπική εμπειρία με τις πανάδες και με μια έρευνα από κοπέλες με το ίδιο πρόβλημα με μένα, καταλήξαμε στις εξής δύο λευκαντικές κρέμες και δύο λευκαντικούς ορούς για να αντιμετωπίσετε τις πανάδες, τις καφέ κηλίδες και γενικά τις δυσχρωμίες στο δέρμα σας. Κάποιες από σας ίσως καταφέρετε να τις ξεφορτωθείτε μια για πάντα, αναλόγως βέβαια το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζετε.

Λευκαντικοί οροί:

Λευκαντικός Ορός LA ROCHE

lp16171_big

Διορθώνει τις κηλίδες και τις μελαγχρωματικές ατέλειες. Δρα σε όλα τα στάδια εξέλιξης των κηλίδων και μειώνει την επανεμφάνισή τους. Χάρη στο σύμπλοκο κατά των κηλίδων [PhE-Resorcinol + Gingko + Ferulic Acid], διορθώνει τις κηλίδες και τις μελαγχρωματικές ατέλειες.

Λευκαντικός Ορός Εντατικής Διόρθωσης των Πανάδων La Vie Naturelle

 

%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b4%ce%b5%cf%82-1-womanoclock

Λευκαντικός ορός της La Vie Naturelle, φυσικό προϊόν με βιταμίνη C κατάλληλο για την καταπολέμηση των πανάδων. Θα διαπιστώσετε πολύ γρήγορα όπως και εγώ, ότι το δέρμα σας θα είναι φωτεινό χωρίς ανεπιθύμητες πανάδες και καφέ κηλίδες.. Σύμφωνα με τους ειδικούς η βιταμίνη C είναι το ‘‘κλειδί’’ για την επανόρθωση και την αναδόμηση των κυττάρων του οργανισμού και είναι η ουσία που διεγείρει τους ινοβλάστες, τα κύτταρα δηλαδή που παράγουν το κολλαγόνο στην επιδερμίδα. η βιταμίνη C καταπολεμά τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας αυξάνει την φωτεινότητα του δέρματος και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ροδόνερο, βιταμίνη C, γλυκερίνη, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού

Κρεμες για Παναδες

Λευκαντική Κρέμα Froika ANTI-SPOTin__3896_5744334a7b4fd-1

Ειδικά σχεδιασμένη να σέβεται το ευαίσθητο δέρμα και να καταπολεμάει τα προβλήματα της μελάγχρωσης. Μειώνει τις καφέ κηλίδες – πανάδες και προστατεύει την επανεμφάνισή τους.  Με βιταμίνη C 2% & α-αρβουτίνη, είναι κατάλληλη για αποχρωματισμό των κηλίδων,των πανάδων και των φακίδων. Για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με alpha arbutin + βιταμίνη C.

Λευκαντική κρέμα κατά των πανάδων AVENE D-pigment riche

κρεμες για παναδεςΠλούσια κρέμα που μειώνει τις εντοπισμένες ή εκτεταμένες καφέ κηλίδες, προλαμβάνει την εμφάνιση νέων κηλίδων και χαρίζει ομοιομορφία στο χρώμα του δέρματος. Απαλή και βελούδινη υφή κατάλληλη για τις ανάγκες του ξηρού και του πολύ ξηρού δέρματος. Βασισμένη σε ένα τρίο δραστικών συστατικών Φυσικό ρετινοειδές, προμόριο βιταμίνης Α που χαρίζει φωτεινότητα στην επιδερμίδα, το Προ-τοκοφερύλιο, προμόριο βιταμίνης Ε, δραστικό προστατευτικό αντι-οξειδωτικό με το ιαματικό Νερό της Avène, καταπραϋντικό και αντι-ερεθιστικό.

Ελπίζω να σας βοηθήσαμε με αυτό το άρθρο. Αν κάποια από σας έχει να μας προτείνει κάποια κρέμα για πανάδες που έχει χρησιμοποιήσει και είδε αποτέλεσμα, θα βοηθούσε ιδιαίτερα και άλλες κοπέλες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα..