Statement Κοντα Κουρεματα για Σγουρα Μαλλια

κουρεματα για σγουρα μαλλια - image - womanoclock

Είναι καιρός για αλλαγές στα μαλλιά και ειδικά για εσάς που έχετε σγουρά μαλλιά. Αν βαρέθηκες κι εσύ τα μακρυά σγουρά μαλλιά σου ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το look σου με τα υπέροχα Κοντα Κουρεματα για Σγουρα Μαλλια! Ένα κούρεμα που κάθε σγουρομάλλα γυναίκα πρέπει να δοκιμάσει!

Έχουμε δει τα τελευταία χρόνια πολλές celebrities να καταφεύγουν σε αυτή την επιλογή …. αφήνουν τα φυσικά σγουρά μαλλιά τους να αιωρούνται γύρω από το πρόσωπο με φυσικούς όγκους. Αυτού του είδους τα κουρεματα για σγουρα μαλλια είναι όντως statement, δίνουν τύπο και σε κάνουν να ξεχωρίζεις με την πρώτη ματιά.

Ένα είναι αυτό που πρέπει ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ πριν κάνεις αυτό το κούρεμα: Το κομμωτήριο που θα επισκεφτείς! Φρόντισε πριν κάνεις την αλλαγή να έχεις δώσεις στον κομμωτή σου τις σωστές κατευθύνσεις και να έχεις δει κάποια προηγούμενη δουλειά από αυτό το κομμωτήριο σε κουρεματα για σγουρα μαλλια.

Ένα σωστό κούρεμα με κατάλληλο φιλάρισμα στα δικά σου σγουρά μαλλιά θα δώσει ομοιόμορφους όγκους και δε θα σε κουράζει στο styling. Αν μπορείς να διατηρήσεις σωστά το κούρεμά σου και την ποιότητα των μαλλιών σου (να είναι υγιή και ενυδατωμένα δηλαδή), τότε διάλεξε μια φωτογραφία από τις παρακάτω και πήγαινε στο κομμωτήριο που εμπιστεύεσαι. Η αλλαγή θα σου κάνει καλό και θα σε ανανεώσει από όλες τις απόψεις.

Εδώ θα βρεις τα ωραιότερα κοντα κουρεματα για σγουρα μαλλια με φραντζα ή χωρίς