Γενική Καθαριότητα Σπιτιού: 4 Απορρυπαντικά που Κάνουν Θαύματα!

(+δώρο εκπτωτικό  κουπόνι) Μπήκε ο Οκτώβρης και όλες οι νοικοκυρές έχουμε δουλειές με φούντες. Γενική καθαριότητα σπιτιού, μάζεμα καλοκαιρινών και τακτοποίηση χειμερινών ρούχων, φρεσκάρισμα σε κουρτίνες, κουβέρτες παπλώματα και πολλά ακόμα..

Έχω να σας προτείνω λοιπόν μια σειρά απορρυπαντικών που θα είναι ο δυνατός σύμμαχος μας σε όλο αυτό το δύσκολο έργο και θα εξαφανίσει ακόμα και τον πιο επίμονο λεκέ.

Τα προιόντα αυτά τα γνώρισα και εγώ πριν απο χρόνια από μία φίλη και από τότε τα χρησιμοποιώ συνέχεια. Σας τα συστήνω ανεπιφύλαχτα!! Είναι και για επαγγελματική χρήση. Εδώ θα σας προτείνω κάποια από αυτά που θεωρώ πως είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό.

1. Grill (C-620) Καθαριστικο Φουρνου λάδια και λίπη

καθαριότητα σπιτιού-καθαριστικο για φουρνο

Αφαιρεί εύκολα τα καμμένα λάδια και λίπη. Καθαρίζω χωρίς κούραση και ιδιαίτερο τρίψιμο κουζίνα(εστίες), φούρνο, μπάρμπεκιου, φίλτρα απορροφητήρα και γενικά όπου υπάρχουν λίπη και καμμένα λάδια.

2. Calc(c-380) Καθαριστικο για Αλατα

καθαριότητα σπιτιού-καθαριστικο για αλατα

Όξινο απορρυπαντικό αφαιρετικό αλάτων. Καθαρίζει τους αρμούς στα πλακάκια, μπανιέρες ντουζιέρες, μπαταρίες(βρύσες), βγάζει ακόμα και τα σημάδια από άλατα που αφήνουν οι γλάστρες στα πλακάκια.

3. Υγρό Μασσαλίας (Mar-320) Απορρυπαντικο ρουχων – βρεφικων ρουχων

 

καθαριότητα σπιτιού- απορρυπαντικο για βρεφικα ρουχα-2

Ιδανικό για πλύσιμο στο χέρι αλλά και στο πλυντήριο. Χρησιμοποιείται άφοβα σε μάλλινα-ευαίσθητα υφάσματα, παιδικά και βρεφικά ρουχαλάκια, κουβέρτες κουρτίνες, παπλώματα και γενικά σε ότι αγαπάμε και προσέχουμε ιδιαίτερα, αφήνοντας στα ρούχα ένα διακριτικό άρωμα.

4. (P-600) Απορρυπαντικό γενικής χρήσης

καθαριότητα σπιτιού- καθαριστικο για μαρμαρα

Χρησιμοποιώ αυτό το απορρυπαντικό με άρωμα λεβάντας, αλλά υπάρχουν και πολλά πολλά άλλα αρώματα. Ιδανικό για τοίχους, πόρτες, πατώματα, πάγκους κλπ.

Αυτά είναι λίγα από τα προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημα Glass cleaning Πέτρου Ράλλη 266- Νίκαια. Η Αλεξία και ο Γιάννης θα σας ενημερώσουν για όλα τα είδη και θα σας δώσουν στοχευμένες λύσεις για δύσκολους λεκέδες όπως μελάνι, κόλλες, σκουριές κλπ. Η γνωριμία σας με αυτήν τη σειρά απορρυπαντικών πιστεύω θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για σας και για το σπίτι σας.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ:

logo

Για όλες τις φίλες του Woman o’clock δώρο ένα εκπτωτικό  κουπόνι -10% για τις αγορές σας. Κερδίστε το κουπόνι τηλεφωνώντας στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Πέτρου Ράλλη 266

Τηλ. 210-4977543,
        210-4968406