Πως να Πεις στην Κολλητή σου πως το Αγόρι της είναι Μ@λ@@@Σ!

Το αιώνιο πρόβλημα που μας τρώει όταν θέλουμε να πούμε σε κάποιον κάτι όχι τόσο ευχάριστο είναι «πως να του το πω»; Μακάρι να μην έρθουμε ποτέ σε αυτήν τη θέση αλλά τι γίνεται όταν κάτι δεν πάει καλά με το αγόρι της κολλητής σου – και όταν όλοι τον αποκαλούν μ@λ@κ@@@.

Η αλήθεια καμιά φορά είναι σκληρή, είναι σαν να προσπαθήσεις να πεις σε κάποιον ότι μυρίζεις λίγο άσχημα- όσο ευγενικά και να το πεις δεν παύει να είναι προσβλητικό… Ο πιο διακριτικός τρόπος για να πεις στην κολλητή σου ότι ο φίλος της δεν σας αρέσει, χωρίς να ψυχραθείτε και στο τέλος να απομακρυνθείτε, είναι να το κάνεις με το μαλακό. Όσο ειλικρινής και να είσαι μην προσπαθήσεις ποτέ να το πεις μια και έξω- δεν ξέρεις τι αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την προσεγγίσεις με αγάπη, κατανόηση και να διαβάσεις τα παρακάτω:

Πως να πεις στη κολλητή σου;

Απλά, ΜΗΝ της το Πεις

1) Κάντε ερωτήσεις. Ρωτήστε τη αν είναι πραγματικά καλά με τη σχέση της, αν τη γεμίζει συναισθηματικά, αν διασκεδάζει και πως θα ήθελε να εξελιχθεί. Με τις ερωτήσεις θα τη βάλετε σε μια διαδικασία να σκεφτεί διάφορα πράγματα που πριν μπορεί να μην το έκανε. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε γίνει αδιάκριτες..

2) Μοιράσου. Οι άνθρωποι που είναι κοντά, θέλουν να μοιράζονται σκέψεις η θέματα που τους βασανίζουν. Άνοιξε μία κουβέντα και μοιράσου μαζί της κάτι που σε ενόχλησε στο παρελθόν, κάτι που σε σημάδεψε ή συμπεριφορές ανθρώπων που σε πλήγωσαν και πες ανοιχτά τις απόψεις σου για κείνους. Αν κάνετε τον εαυτό σας ευάλωτο αυτό μπορεί να τη βοηθήσει να ανοιχτεί και να σας πει περισσότερα πράγματα.

3) Μην επιμένεις. Αν η κουβέντα δεν τραβάει άλλο και δεν έχει κάτι να σας πει, μην επιμείνετε γιατί θα καταλάβει πως κάτι θέλετε να της πείτε και της το φέρνετε πλαγίως. Αφήστε τη συζήτηση για άλλη φορά που θα είναι πιο ανοιχτή.

πως-να-πεις-στη-κολλητή-σου-image

4) Ελάτε πιο κοντά. Περάστε περισσότερες ώρες μαζί και ακόμα και αν δεν μπορείτε μη διστάσετε να μιλήσετε με τις ώρες στο τηλέφωνο. Βγείτε διασκεδάστε, κάντε πράγματα μαζί και ελάτε πιο κοντά.  Φροντίστε να μάθει ότι την αγαπάτε αληθινά και ότι θα είστε πάντα δίπλα της. Αν ξέρει πως μπορεί να σας εμπιστευτεί, κάποια στιγμή θα σας μιλήσει για τις αμφιβολίες της και τότε μπορείτε να μιλήσετε ελεύθερα.

Σημάδια ότι… Mάλλον το Πάτε για Χωρισμό