Πως να Φορεσω την Ολοσωμη Φορμα; Styling Tips & Tricks

Ένα ρούχο που αν ταιριάξει στο σώμα σου, μπορεί να αποδειχθεί καλύτερο και από το πιο όμορφο φόρεμα. Όμως πως να φορεσω την ολοσωμη φορμα;  Στιλάτη και μοντέρνα, δημιουργεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση εξαιτίας της άνεσης που προσφέρει και όχι μόνο. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να τη φορέσεις σωστά, αρκεί να διαβάσεις προσεκτικά το παρακάτω άρθρο.

Όπως και τα φορέματα, έτσι και οι ολόσωμες φόρμες κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες κάθε σωματότυπου. Ελέγξτε λοιπόν προσεκτικά το σωματότυπό σας πριν αγοράσετε μία ολόσωμη φόρμα. Αν για παράδειγμα έχετε περιφέρεια μην διαλέξετε μία ολόσωμη φόρμα σε στενή γραμμή, υπάρχουν φόρμες που είναι πιο χαλαρές από τη μέση και κάτω (στυλ παντελόνα) ώστε να είναι περισσότερο κολακευτικές.

Πριν οποιαδήποτε αγορά, εξετάστε το στυλ που θέλετε να εκφράσετε και παίξτε με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια και γίνετε fashion icon σε χρόνο μηδέν..

Πως να Φορεσω την Ολοσωμη Φορμα

Ολόσωμη φόρμα για επίσημες περιστάσεις

 πως να φορεσω την ολοσωμη φορμα-image4
Για τις επίσημες εκδήλωσεις σας επιλέξτε μία κομψή ολόσωμη φόρμα που να κολακεύει τη σιλουέτα σας, προσθέστε μερικά κομψά αξεσουάρ, την κατάλληλη γόβα και τσάντα και είστε έτοιμες.

Ολόσωμη φόρμα για casual εμφανίσεις

 πως να φορεσω την ολοσωμη φορμα-image5
Διαλέξτε μία άνετη και χαλαρή, ολόσωμη φόρμα που θα αντικαταστήσει το τζιν σας. Επιλέξτε αέρινα υφάσματα που δεν κολλούν στο σώμα ή τύπου τζιν. Συνδυάστε τις με πλατφόρμες, sneakers ή ankle boots..

Πώς να Φορέσετε τα αξεσουάρ

 πως να φορεσω την ολοσωμη φορμα-image3

Για να είστε πάντα κομψή δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα αξεσουάρ σας, τα παπούτσια και τη ζώνη. Ο στόχος είναι να βρείτε αξεσουάρ που θα αναδείξουν το ρούχο και όχι απλά να το φορτώσουν άνευ ουσίας. Αν δεν είστε σίγουρες τότε καλύτερα να την φορέσετε μόνη της. Μερικά παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό αξεσουάρ για κάθε στυλ.

 πως να φορεσω την ολοσωμη φορμα-image

πως-φοριεται-η-ολοσωμη-φορμα-image3

Ολοσωμες φορμες με τι παπουτσια?

πως-φοριεται-η-ολοσωμη-φορμα-image2

Για κάποιο περίεργο λόγο οι ολόσωμες φόρμες έχουν την τάση να τραβούν τα βλέμματα προς τα κάτω, γιαυτό το παπούτσι που θα φορέσετε θα πρέπει να είναι μελετημένο. Προτιμήστε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται ψηλότερα και σιγουρευτείτε ότι ταιριάζουν χρωματικά και δεν φαίνονται φτηνά. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι που θα κάνουν τη διαφορά!!!

Ένα άλλο βασικό μέρος του styling κυρίως για του χειμερινούς μήνες, είναι με τι πανωφόρι θα τη φορέσετε…. για δείτε εδώ: (ολόσωμες φόρμες με τι από πάνω)