Νυχια Ποδιων: Αυτά είναι τα πιο Ντιζαϊνάτα Σχέδια Ever!!

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φαίνονται όμορφα τα νυχια ποδιων είναι να τα βάψετε με ένα εντυπωσιακό βερνίκι και στη συνέχεια να τα διακοσμήσετε με χαριτωμένα prints και αξεσουάρ για nail design.  Πριν απ’όλα όμως θα πρέπει να τα περιποιείστε και να φροντίζετε τα νυχια ποδιων,  να είναι ενυδατωμένα και καθαρά όπως και των χεριών.

Κάντε συχνά Πεντικιούρ

Δεν έχει κανένα νόημα αν κάνετε ένα τέλειο χρώμα στα νύχια σας, ενώ τα δάχτυλά σας είναι αφυδατωμένα και σκασμένα. Κάντε μία φορά το μήνα ένα πεντικιούρ περιποίησης, για να τα διατηρησετε ενυδατωμένα. Όταν είστε έτοιμες, ψάξτε να βρείτε το πιο ωραίο σχέδιο και χρώμα, για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο τα νύχια των ποδιών σας.
Αν και έχω την εντύπωση ότι δεν θα κουραστείτε πολύ!! Εδώ θα βρείτε τα πιο ντιζαινάτα σχέδια για τα νυχια ποδιων

ΝΥΧΙΑ ΠΟΔΙΩΝ -7 TOP DESIGNS

νυχια ποδιων-image1-womanoclock

Εύκολα Σχέδια για το Φθινοπωρινό Πεντικιούρ!

νυχια ποδιων-image2-womanoclock

Τα σχέδια από τους χαρακτήρες των cartoons, είναι και αυτά αρκετά δημοφιλή για τα σχέδια ποδιών. Όταν θέλουμε ένα πιο περίπλοκο ή δύσκολο σχέδιο, μπορούμε να επιλέξουμε έναν τέτοιο χαρακτήρα και να μεταμορφώσουμε τα νύχια μας σε έργο τέχνης.

νυχια ποδιων-image3-womanoclock

νυχια ποδιων-image4-womanoclock

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάντρες, πούλιες και άλλα αξεσουάρ, που θα κάνουν τα σχέδια του πεντικιούρ σας να φαίνονται ξεχωριστά.

νυχια ποδιων-image5-womanoclock

Το κλασικό απρόμαυρο μοτίβο στα νύχια είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά. Δεν θα δυσκολευτείτε να το συνδυάσετε γιατί ταιριάζει χρωματικά με τα περισσότερα παπούτσια και ρούχα. Προσθέστε μία ένα μικρό σχέδιο όπως ένα φτερό, που είναι από τις τοπ επιλογές για nail art. Αν είναι δύσκολο να το κάνετε μόνοι σας, ζητήστε το από έναν επαγγελματία.

νυχια ποδιων-image6-womanoclock

Επιλέξτε ένα χρώμα που αγαπάτε και απλώς προσθέστε λάμψη. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες στα νύχια είναι πολύ δημοφιλείς και θα δώσουν στα νύχια των ποδιών σας ακριβώς την πινελιά που χρειάζονται.

νυχια-ποδιων-image7-womanoclock

Εκτός από το μεγάλο νύχι, θα πρέπει επίσης να θυμάστε και τα υπόλοιπο 4. Μπορεί να δυσκολευτείτε λόγω της μικρότερης επιφάνειας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αφήσετε παραπονεμένα. Αν τα νύχια σας είναι υπερβολικά μικρά, βάλτε απλά μικρά στρας.

νυχια-ποδιων-image-womanoclock