Νυχια Τζελ Σχεδια & Xρώματα του Φετινού Χειμώνα

Νυχια τζελ σχεδια και χρώματα για το φετινό χειμώνα που θα ερωτευτείτε αμέσως. Εντυπωσιακά αλλά και διακριτικά σχέδια, καινοτόμες τεχνικές και δημιουργικές ιδέες, κάνουν το μανικιούρ σας να φαίνεται εκπληκτικό και να μοιάζει η τέλεια επιλογή του χειμώνα.

Δοκιμάστε αυτά τα εύκολα σχέδια και θα μείνετε τόσο ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα που θα θέλετε να τα επαναλάβετε. Μην αρκεστείτε μόνο σε ό,τι που βλέπετε στις εικόνες, επιλέξτε ένα από τα παρακάτω σχέδια και παίξτε με διαφορετικά χρώματα, εμείς επιλέξαμε χρώματα που θα φορεθούν περισσότερο το χειμώνα.

Αν θέλετε το μανικιούρ σας να είναι εντυπωσιακό παίξτε με έντονες αντιθέσεις, nude- μαύρο, κόκκινο-χρυσό, καφέ-λευκό. Aν είστε από εκείνες που ψάχνουν κάτι διακριτικό, επιλέξτε ουδέτερα χρώματα σε παστέλ αποχρώσεις. Να θυμάστε πως δεν χρειάζεται ένα σχέδιο να είναι περίπλοκο για να είναι ωραίο, ακόμη και το πιο απλό σχέδιο νυχιών gel, μπορεί να κάνει το μανικιούρ σας να μοιάζει φανταστικό!

ΝΥΧΙΑ ΤΖΕΛ ΣΧΕΔΙΑ

νυχια τζελ σχεδια-image1-womanoclockνυχια τζελ σχεδια-image2-womanoclockνυχια τζελ σχεδια-image3-womanoclockνυχια τζελ σχεδια-image5-womanoclockνυχια τζελ σχεδια-image6-womanoclockνυχια τζελ σχεδια-image7-womanoclockσχεδια για νυχια τζελ -image-womanoclock

Δείτε ακόμα:

Νυχια Στρας: Ιδέες για Πολυτέλεια & Λάμψη στο Μανικιούρ

Ο Πύργος του Άιφελ στα Νύχια σας!

Evil Eyes για το Μανικιούρ σας