Μεθυστική Σπιτική Σανγκρία σε Μεγάλη Κανάτα

Αυτή είναι μία συνταγή για σπιτική σανγκρία σε μεγάλη κανάτα, με μεθυστική γεύση και τέλειο άρωμα!

Η Σανγκρία(sangria) είναι το εθνικό ποτό των Ισπανών που σημαίνει αίμα από τη λέξη sang, εξαιτίας του σκούρου κόκκινου χρώματος που διαθέτει. Η αρχική της συνταγή εμπεριείχε μπαχάρια ενώ σταδιακά άρχισε να εμπλουτίζεται και με διάφορα φρούτα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ:

  • 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
  • 400ml ροζέ κρασί
  • 50ml μπράντι
  • 500ml παγωμενο φυσικό χυμό πορτοκάλι
  • 1 πορτοκάλι κομμένο σε φέτες
  • Φρούτα εποχής (μήλο και αχλάδι αν έχουμε)

Tip: Καλό θα είναι να έχετε φτιάξει τη σπιτική σανγκρία 1-2 ώρες πριν τη σερβίρετε, ώστε τα φρούτα να έχουν βγάλει τα αρώματα τους.