Σπιτική Λεμονάδα Έτοιμη σε 5′ στο Ψυγείο σας

Εκμεταλλευτείτε τα λεμόνια έξυπνα και ευχάριστα, φτιάχνοντας μία δροσιστική και μυρωδάτη σπιτική λεμονάδα!!

ΥΛΙΚΑ:

  • 500 ml φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
  • 500 γραμμ. ζάχαρη
  • 200 ml νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
-Βάζουμε τη ζάχαρη και το νερό σε μια κατσαρόλα να ζεσταθούν και να λιώσει η ζάχαρη ώστε να γίνεισπιτική-λεμονάδα-image(1)
ένα ελαφρύ σιροπάκι.
-Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού αφού πρώτα το σουρώσουμε καλά και ανακατεύουμε.
-Προαιρετικά για πιο πολύ άρωμα προσθέτουμε φύλλα φρέσκου δυόσμου.
-Αφού σβήσουμε το αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε σε μπουκάλια στο ψυγείο

Σερβίρουμε λίγο απο τη λεμονάδα μας με παγάκια, μία φέτα λεμίνι και κρύο νερό!!!!

Tip: Οι αναλογίες διαφέρουν στη ζάχαρη-αν την θέλουμε πιο γλυκιά προσθέτουμε 100 γρ ακόμα.
Προσοχή το σιρόπι μας στο βρασμό, δεν θέλουμε να καεί απλά να δέσει