Νυχια Φθινοπωρο 2016 – Τα 5 Trends που Ξεχωρίζουν τη Νέα Σεζόν

Είτε προτιμάτε τα glam νύχια με extra λάμψη και υπερβολικό glitter, είτε είστε πιο διακριτική και προτιμάτε τις ουδέτερες αποχρώσεις, τα νυχια φθινοπωρο 2016 σας προσφέρουν και τις δύο αυτές επιλογές. Ανατρέξαμε στις γενικές τάσεις των νυχιών φθινόπωρο χειμώνας 2016/17 (εδώ όλες οι τάσεις της σεζόν), μελετήσαμε και τις πιο πρόσφατες, ώστε να εντοπίσουμε και να καταλήξουμε τελικά στις 5 δημοφιλέστερες τάσεις στα νυχια φθινοπωρο 2016 και να σας τις παρουσιάσουμε.

5 βασικές τάσεις λοιπόν, που οι τρεις εκ των δύο, θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση, θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας βάλουν στη διαδικασία να πειραματιστείτε nail designers!!.

ΝΥΧΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016

1# Πολύ Mακριά Νύχια

νυχια φθινοπωρο 2016-Image-womanoclock
Μακριά Νύχια

Τα κοντά νύχια είναι πιο πρακτικά στην πραγματικότητα, αλλά πιο στιλάτα και εντυπωσιακά είναι τα μακριά νύχια. Θα τα δούμε λοιπόν όλο το χρόνο να κάνουν πασαρέλα στο κόκκινο χαλί, μιας και οι διάσημες δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη αυτήν την τάση.

2# Shades of Nude

νυχια φθινοπωρο 2016-image1-womanoclock
Nude χρώματα στα νύχια

Απλά διακριτικά αλλά και ταυτόχρονα σικάτα και αξιοζήλευτα. Τα nude χρώματα κυριαρχούν και φέτος στα νυχια φθινοπωρο 2016 σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων ( Απίστευτα σχέδια νυχιών με Nude& Μαύρο )

3# Πειραματισμοί στα Σχήματα

νυχια-2017-image4-womanoclock
Σχήματα νυχιών

Οι nail designers πειραματίζονται περισσότερο από ποτέ με το σχήμα των νυχιών. Μερικές γυναίκες προτιμούν τα μυτερά νύχια και άλλες τα πιο στρογγυλεμένα. Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός σχήματος των νυχιών σας, μην φοβάστε να κάνετε ένα συνδυασμό ώστε να μελετήσετε τις επιλογές σας, μέσα από περισσότερα σχήματα.

4# Μεταλλικά Νύχια ή Mirror nails

νυχια φθινοπωρο 2016-image2-womanoclock
Metalic & Mirror nails

Εάν θέλετε το μανικιούρ σας να ξεχωρίζει και να είναι τολμηρό, τα μεταλλικά ή τα mirror νύχια είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.

Mirror Nails: Μαγεία και Τέχνη Δημιουργούν το Νέο Trend που Κάνει Θραύση τα Νύχια καθρέφτες!

Βήμα Βήμα η Τεχνική για Mirror Νυχια

5# Glitter στα Νυχια Φθινοπωρο 2016

νυχια φθινοπωρο 2016-image3-womanoclock
Glitter Nails