Τα Must Have Γυναικεία Σανδάλια του Καλοκαιριού: Όλοι οι Τρόποι να τα Φορέσεις

Πάμε να δούμε τα 4 δημοφιλέστερα στυλ στα γυναικεία σανδάλια και με τι ρούχα μπορούμε να τα φορέσουμε ώστε να διατηρήσουμε τη φαντασία μας ζωηρή!!  Επενδύστε σε ένα απλό ζευγάρι Τ-strap αν θέλετε ένα κομψό λεπτεπίλεπτο πόδι ή σε ένα σέξι must-have gladiator σανδάλι.  Για όλες τις ώρες της ημέρας ένα slide σανδάλι θα ήταν ιδανικό και για τη δουλειά γραφείου ή τις βραδινές εξόδους ένα lace up  σε σουέντ ύφασμα και παστέλ χρώμα.

Γυναικεία Σανδάλια

Σανδάλια Gladiator

gladiator_γυναικεία σανδάλια-image

Τα σανδάλια Gladiator η αλλιώς μονομάχου ή τα αρχαιοελληνικά σανδάλια, θα τα βρείτε σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι το ύψος τους που φτάνει μέχρι το γόνατο. Μέχρι πρότινος υπήρχαν δύο μακριά κορδόνια που τυλίγονταν σε σχήμα Χ γύρω από τη γάμπα σας, αλλά πλέον τα λουριά τους είναι σταθερά, ενώ το φερμουάρ που έχει προστεθεί κάνει τη ζωή μας εύκολη. Για πιο κολακευτικό αποτελέσματα, μπορείτε να αγοράσετε ένα ζευγάρι gladiator σανδάλια με ένα λεπτό τακούνι. Όπως και νά’χει φορέστε τα με κοντά σορτς, φορέματα και φούστες σε άλφα γραμμή.

T-Strap Σανδάλια

t-strap-γυναικεία σανδάλια-imageΑυτά είναι τα σανδάλια που η λωρίδες τους όταν εφάπτονται σχηματίζουν το γράμμα Τ.

Τα T-Strap γυναικεία σανδάλια είναι μακράν τα must-have του καλοκαιριού γιατί φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ.. Η γραμμή τους είναι ιδιαίτερα θηλυκή καθώς δημιουργείται η εικόνα ενός λεπτεπίλεπτου ποδιού εξαιτίας του Τ σχήματος.  Με αυτό το ύφος σανδαλιού φορέστε ένα maxi φόρεμα, ένα boyfriend τζιν, μια ζιπ κιλότ ή σορτς, δεδομένου ότι θα επενδύσετε σε ένα διαχρονικό δερμάτινο ζευγάρι σανδάλια, σε καφέ, ουδέτερο ή μαύρο χρώμα.

Lace up Σανδάλια

lace_up_γυναικεία σανδάλια-image

Τα lace up shoes έκαναν αισθητή τη παρουσία τους το φετινό και περσινό καλοκαίρι. Είτε δεμένα μέχρι το μηρό ή στον αστράγαλο, τα lace up σανδάλια από δέρμα ή καστόρι είναι εξαιρετικά κολακευτικά. Φορέστε δεμένα έως τον αστράγαλό με μία Pencil φούστα, με ένα στενό κολάν ή Skinny τζιν παντελόνι ή σκεφτείτε τα φορεμένα με ένα καυτό σορτς και ένα λευκό t-shirt. Τα Lace up σανδάλια είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας (δείτε τα υπόλοιπα).

Slide Σανδάλια

slide-γυναικεία σανδάλια-image

Slide σανδάλια τα πρακτικά-για να έχετε ένα σούπερ-άνετο καλοκαίρι. Αυτά τα σανδάλια μπορείς να τα συνδυάσεις με τα πάντα αν και εμένα μου αρέσει να τα φοράω με 3/4 ρούχα που σταματούν στα μισά της γάμπας.