“Τηγανιά” με Σάλτσα Μελιού και Άρωμα Δεντρολίβανου

Υλικά:

  • 1 κιλό μπούτι χοιρινό
  • 3 κουτ. σουπ. μέλι
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 Ποτήρι λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι/πιπέρι
  • Δεντρολίβανο
  • Μπαχάρι κόκκους

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζω το κρεμμύδι μαζί με το κρέας κομμένο σε μερίδες και το σβήνω με το λευκό κρασί.
Έπειτα ρίχνω το αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, δεντρολίβανο και προσθέτω νερό μέχρι να το σκεπάσω. Μαγειρεύω σε μέτρια φωτιά για 1 ώρα και κάτι.
Προσθέτω και άλλο νερό αν χρειαστεί.
Μόλις το κρέας είναι έτοιμο, σβήνω και ρίχνω το μέλι. Αφήνω πάνω στο μάτι να μελώσει.

Άρθρο από τη
Χάρις Σιούλα

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας