Γυναικεία χειμωνιάτικα καπέλα 2017- Τα Top Trends από την Εβδομάδα Μόδας

Τα γυναικεία χειμωνιάτικα καπέλα 2017 που είδαμε στην εβδομάδα μόδας μας εντυπωσίασαν τόσο πολυυυύ, που θεωρώ πως είναι πραγματικά από τα βασικότερα αξεσουάρ μόδας που μπορεί να ολοκληρώσουν το κάθε μας ντύσιμο.

Πλέον η πλειοψηφία των γυναικών εξακολουθεί να φοράει καπέλα και το χειμώνα για πολλούς λόγους. Για να προστατευόμαστε από το κρύο, για να καλύπτουμε τα μαλλιά μας όταν αυτά είναι απεριποίητα και φυσικά ως fashion statement. Και ενώ μπορεί να θέλετε να φορέσετε κάθε είδους καπέλο, εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε ποια καπέλα θα είναι τα trends της σεζόν και θα πρέπει να προμηθευτείτε.

Γυναικεία χειμωνιάτικα καπέλα 2017

#1. Σκούφοι

χειμωνιατικα-καπελα-γυναικεια-2017-image2
Etro, Karen Walker, Missoni

χειμωνιατικα-καπελα-γυναικεια-2017-image5
Michael Kors, Fausto Puglisi, Philipp Plein

Άνετα και ζεστά, τα πλεκτά σκουφάκια είναι πάντα εκεί για να σας ζεστάνουν απ’το κρύο. Φέτος τα γυναικεία χειμωνιάτικα καπέλα 2017 θα τα δούμε σε διάφορες μορφές, έτσι ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να βρει κάτι σύμφωνα με το γούστο της. Michael Kors, Fausto Puglisi, Philipp Plein επέλεξαν διακριτικά, μονόχρωμα, πλεκτά καπέλα σε ήρεμα χρώματα, που θα ταιριάζουν σε όλα τα ντυσίματα. Οι οπαδοί της υπερβολής θα αγαπήσουν σίγουρα τα φωτεινά και μοντέρνα καπέλα από Etro, Karen Walker, Missoni.

#2. Fedora Gangster Style

γυναικεία χειμωνιάτικα καπέλα 2017-image7
Trussardi, Vivienne Westwood, Trussardi

Τα καπέλα Fedora είναι ίσως από τα πιο ευέλικτα καπέλα που εφευρέθηκαν ποτέ. Αρχικά σχεδιάστηκαν για τους άνδρες το 19ο αιώνα, αλλά πλέον είναι unisex και μπορεί να φορεθούν με τα πάντα. Τα fedora καπέλα έχουν συνδεθεί με τους γκάνγκστερς. Trussardi και Vivienne Westwood επέλεξαν αυτά τα καπέλα στις κολεξιόν τους.

#3. Μπερέδες

γυναικεία χειμωνιάτικα καπέλα 2017-image1
Desigual, Giorgio Armani

Εντάξει, αυτό το καπέλο δεν είναι και το ιδανικότερο για το κρύο, ωστόσο είμαι σίγουρη ότι θα το προτιμήσετε για τις fashion statements εμφανίσεις σας. Θερμότεροι υποστηρικτές για φέτος Desigual και Giorgio Armani.

#4. Γούνινα

γυναικεία χειμωνιάτικα καπέλα 2017-image
Alexander Wang, Desiqual, Blumarine

Η γούνα είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για τη μόδα του χειμώνα. Έτσι και φέτος θα τη δούμε στα γυναικεία χειμωνιάτικα καπέλα 2017 και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η γούνα είναι ένα πολυτελές κομμάτι της μόδας που αφορά τις γυναίκες όλων των ηλικιών. Γνωστοί σχεδιαστές παρουσίασαν καπέλα από γούνα που αναμένεται να έχουν μεγάλη απήχηση κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν.

#5. Oversized

γυναικεία χειμωνιάτικα καπέλα 2017-image6
Gucci, H&M,

χειμωνιατικα-καπελα-γυναικεια-2017-image10
Ralph Lauren, Gucci, Mara Hoffman

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά τα μεγάλα καπέλα θα είναι επίσης στα top trends του χειμώνα. Τα oversized καπέλα σε προηγούμενες δεκαετίες φορέθηκαν μόνο ως συνοδευτικά αξεσουάρ σε στολές, θεατρικά κοστούμια, φωτογραφίσεις μόδας κλπ. Πλέον έχουν εισέλθει και στη σύγχρονη μόδα και μη σας φανεί καθόλου περίεργο αν τα συναντήσετε και στο δρόμο.

#6. Καπέλα με κορδόνια

χειμωνιατικα-καπελα-γυναικεια-2017-image11
Gucci, Anna Sui

Αυτό το νέο Trend στα γυναικεία χειμωνιάτικα καπέλα 2017 είμαι σίγουρη ότι θα φορεθεί και θα αγαπηθεί από πολλές fasionistas. Από αυτά τα χαριτωμένα καπέλα κρέμονται πλεκτά κορδόνια που τρέχουν κατά μήκος των μαλλιών σας. Gucci, Anna Sui, H&M παρουσίασαν εντελώς διαφορετικά στυλ καπέλων με κορδόνια όπως cloche, baseball καπέλα, μοχέρ σκούφους με κορδόνια κλπ.

#7. Police officer

χειμωνιατικα-καπελα-γυναικεια-2017-image8
Moschino, Desigual

Παραδοσιακά καπέλα ενστόλων που θεωρήθηκαν ως ένα αξεσουάρ εξουσίας και δύναμης. Στη νέα χειμερινή περίοδο τα γυναικεία καπέλα 2017 υιοθετούν αυτό το στυλ και θα τα δείτε ιδιαίτερα μοντέρνα σε δερμάτινα υφάσματα, στολισμένα με μεταλλικές λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να φανείτε πολύ πολύ σέξι.

Δείτε επίσης: