Vintage Δαχτυλίδια Γάμου – Μοναδικές Δημιουργίες

Αν με ρωτούσατε τι δαχτυλίδι θα προτιμούσα, ανάμεσα σε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και ένα παλιό vintage θα διάλεγα το δεύτερο με κλειστά μάτια. Βέβαια όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν είμαι fan του παλιού vintage στυλ, γιατί θεωρώ πως η αξία του είναι σταθερή για το λόγο ότι έχει δοκιμαστεί και επιβιώσει στο χρόνο.

Και φτάνουμε στην εποχή του τώρα που νέες τάσεις βλέπουμε να γεννιούνται, χλιδάτα μονόπετρα σε μοντέρνες γραμμές, στημένα στις βιτρίνες των κοσμηματοπωλείων, να σε τραβούν σαν μαγνήτη καθώς περνάς για να τα αγοράσεις. Αλλά επίσης βλέπω πως μπορεί να είναι μόδα που θα περάσει όπως τόσες και τόσες άλλες, ίσως και όχι.΄Αυτό που ξέρω όμως με σιγουριά είναι πως όσες μόδες και αν περάσουν τα vintage δαχτυλίδια θα είναι πάντα εκεί.

vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock (2)vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock (3)vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock (4)vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock (5)vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock (6)vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock (7)vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock (8)vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock (9)vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock (10)vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock (11)vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock (12)vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock (13)vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock (14)vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock (15)vintage-δαχτυλιδια γαμου-image-womanoclock

1 Comment

Comments are closed