Vintage Σχέδια Νυχιών Βήμα Βήμα -Ρομαντικά Λουλούδια για το Μανικιούρ σας!

Vintage σχέδια νυχιών

 

vintage λουλουδια στα νυχια βημα βημα (3)Βάψτε τα νύχια σας με ένα βεραμάν βερνίκι νυχιών. Μόλις το χρώμα της βάσης σας στεγνώσει λίγο, σε κάθε νύχι ζωγραφίστε 3-5 ακανόνιστες κηλίδες με φωτεινά ροζ χρώματα. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα εργαλείο dotting ή αν είναι μικρά με ένα πινέλο. Οι κηλίδες δεν χρειάζεται να είναι ομοιόμορφες και θα πρέπει να έχουν αρκετό χώρο μεταξύ τουςvintage λουλουδια στα νυχια βημα βημα (2)

Αφήστε  ένα-δυο λεπτά για να στεγνώσουν, ήρθε η ώρα για τις λεπτομέρειες. Επιλέξτε ένα έντονο ροζ ή φωτεινό κόκκινο βερνίκι και με το εργαλείο dotting ΄σχεδιάστε στο πλάι των κηλίδων ένα κόμμα ή μία παρένθεση το 1/3 περίπου του λουλουδιού.

vintage λουλουδια στα νυχια βημα βημα

Στη συνέχεια, κάντε ένα μικρότερο κόμμα / παρένθεση απέναντι από αυτό, αφήνοντας ένα κενό για να χωρέσει και η τρίτη γραμμή

vintage σχέδια νυχιών

Τώρα βάλτε και την τρίτη πινελιά στο κέντρο, που είναι σαφώς μικρότερη. Ξεκινήστε από τα μισά του κέντρου προς το ανοικτό άκρο.

vintage σχέδια νυχιών (7)

Με το εργαλείο dotting κάντε πουά, λευκές κουκκίδες στα υπόλοιπα νύχια.

vintage σχέδια νυχιών (5)

Όταν τελειώσετε το πουά σας, αφήστε 5 λεπτά να στεγνώσει για να προσθέσετε τα φύλλα. Πάλι με το γνωστό εργαλείο αφήνουμε 2 κηλίδες πράσινες σε κάθε λουλούδι, πατώντας απαλά την κάθε μία και τραβώντας τη προς τα έξω δίνοντας ένα τριγωνικό σχήμα.

vintage σχέδια νυχιών (4)

Τώρα έχετε υπέροχα vintage σχέδια νυχιών με λουλούδια και είστε έτοιμες! Απλά δώστε χρόνο για να στεγνώσουν πριν εφαρμόσετε  top coat. Εάν δεν έχετε εργαλείο dotting μπορείτε να σχεδιάσετε με φουρκέτα (δείτε εδώ)

Πηγή: www.didmynails.com