Σχεδια Νυχιων για Ποδια – Ιδέες για να Απογειώσετε το Πεντικιούρ σας!

Δεν έχει σημασία η εποχή, τα νύχια των ποδιών σας πρέπει να είναι έτοιμα να εκτεθούν ανά πάσα στιγμή. Τα σχεδια νυχιων για ποδια, μπορείτε να τα βάψετε όπως ακριβώς βάφετε τα νύχια των χεριών σας και ακόμα πιο εύκολα, γιατί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια σας!

Τα σχεδια νυχιων για ποδια είναι σημαντικο να ταιριάζουν όχι μόνο με των χεριών αλλά και με τα ρούχα/παπούτσια που φοράτε. Μερικές γυναίκες επιλέγουν το Γαλλικό χρώμα η το κόκκινο – μαύρο, επειδή είναι διαχρονικά και ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα και παπούτσια. Τα nude χρώματα είναι και αυτά πρώτα στη λίστα γιατί είναι ουδέτερα διακριτικά και κομψά. Εκτός των βερνικιών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάντρες, πούλιες, στρας, σφραγίδες, ταινίες διακόσμησης και άλλα αξεσουάρ, για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά σχεδια νυχιων για ποδια που θα φαίνονται εντελώς ξεχωριστά.

ΣΧΕΔΙΑ ΝΥΧΙΩΝ ΓΙΑ ΠΟΔΙΑ

Γεωμετρικά Σχέδια

γεωμετρικα-σχεδια-νυχιων-για-ποδια-image1tribal-σχεδια-νυχιων-για-ποδια-image

Σχεδιάστε στα νύχια των ποδιών σας κάθετες ή διαγώνιες γραμμές με το πινέλο σας ή κολλήστε ταινίες διακόσμησης. Τα καλύτερα σχέδια επιτυγχάνονται όταν η βάση έχει ένα έντονο χρώμα και τα γεωμετρικά σχήματα ή οι ρίγες είναι πιο έντονες και σκούρες. Ωστόσο μία βάση με ένα απαλό ροζ χρώμα με ζωγραφισμένες λευκές ρίγες είναι εξίσου όμορφο και θηλυκό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πάνω από ένα γεωμετρικά σχήματα και να δημιουργήσετε tribal σχέδια.

Στρας και Παστέλ Χρώματα

παστελ-χρωματαl-σχεδια-νυχιων-για-ποδια-imagestrassl-σχεδια-νυχιων-για-ποδια-image

Εκτός από το μεγάλο νύχι, στα άλλα 4 είναι δύσκολο να κάνετε το οτιδήποτε, γιατί η επιφάνεια είναι μικρότερη. Συμβουλή μας είναι να παίξετε με στρας και με χρώματα. Βάψτε τα υπόλοιπα νύχια σε διαφορετικά παστέλ χρώματα και τοποθετήστε στο καθένα από ένα στρας της επιλογής σας.

Εύκολα Μοτίβα

διαφορα-μοτιβα-σχεδια-νυχιων-για-ποδια-imageΑυτά τα μοτίβα είναι μεταξύ των γεωμετρικών και των floral. Μπορεί οπτικά να φαίνονται περίτεχνα, αλλά είναι πολύ εύκολο να τα κάνετε μόνες σας. Ένας απλός τρόπος για να φτιάξετε κάτι τέτοιο γρήγορα, είναι να το πουά με αντιθέσεις χρωμάτων (δες πως βήμα-βήμα) . Girly και διασκεδαστικό θα δώσει μία ματιά φρεσκάδας στο πεντικιούρ σας.

Floral Σχέδια

φλοραλ-σχεδια-νυχιων-για-ποδια-image1φλοραλ-σχεδια-νυχιων-για-ποδια-image

Ποτέ δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά με τα λουλούδια. Είτε επιλέξετε αυτοκόλλητα ή  δημιουργήσετε μόνοι σας τα λουλούδια, αυτό είναι ένα σούπερ σχέδιο για τα πόδια σας . Αν δεν έχετε αρκετή υπομονή για να τα ζωγραφίσετε λεπτομερώς, κάντε κάτι πιο αφηρημένο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι χρώματα βερνικιών και ένα πινέλο. Δημιουργήστε τα λουλούδια χρησιμοποιώντας το πλαϊνό του πινέλου σας για να σχηματίσετε τα πέταλα. Στη συνέχεια με τη μύτη προσθέστε λεπτομέρειες: μικροσκοπικές κουκίδες μέσα ή κατά μήκος των πετάλων για να φαίνονται ζωντανά.