Σουφλέ αλά Κρεμ με Ψωμί του Τόστ – Απλό και Χορταστικό!

Υλικά

  • 400γρ. τυρί γκούντα
  • 750γρ. κρέμα γάλακτος
  • 350γρ. μπέικον
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια
  • 4 αυγά
  • Ψωμί για τοστ

Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σοτάρω το μπέικον και τα μανιτάρια
Στρώνω σε ένα ορθογώνιο πυρέξ τις φέτες του τόστ και προσθέτω το μπέικον, τα μανιτάρια και το γκούντα.
Χτυπάω τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το ρίχνω από πάνω.
Σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και ψήνω για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς. 10 λεπτά πριν αφαιρώ το αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα.

Άρθρο από τη
Χάρις Σιούλα

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας