Trend Alert! Φόρεσε το Πουκάμισό σου Ανάποδα

Trend Alert! Φόρεσε το Πουκάμισό σου Ανάποδα

Το πουκάμισο δεν είναι πια ένα βαρετό κομμάτι για συντηρητικές ενδυματολογικές επιλογές.

Είναι ένα key item που μπορεί να αλλάξει όλο το look σου σε ένα εκκεντρικό και super sexy outfit. Πως θα γίνει αυτό; όπως το κάνουν πολλές fashion bloggers & trendsetters που κερδίζουν εντυπώσεις….. φορώντας το πουκάμισό τους ανάποδα!

Δες εδώ τα τελευταία trends

Ναι, ναι καλά άκουσες και καλά θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες. Αυτό το καλοκαίρι του 2016  μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να φορέσεις το πουκάμισό σου ανάποδα. Εντάξει! αν δεν το χεις και πολύ με το εκκεντρικό στυλ μην το επιχειρήσεις ακόμα, μέχρι να σιγουρευτείς ότι το όλο look σου ταιριάζει.

Το καλό και sexy με το πουκάμισο ανάποδα είναι ότι αφήνεις όλη την πλάτη σου έξω ενώ κατά τα άλλα έχεις ένα απλό look. Συνδύασέ το ιδανικά με τζην, pencil φούστα, zip culottes ή παντελόνι για ένα fashion statement όλο τρέλα.

Άλλωστε, το είδαμε και στην Ελλάδα, από νεαρή ηθοποιό και fashion blogger, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, η οποία έδωσε «το παρών» σε εγκαίνια καταστήματος στη Γλυφάδα, φορώντας ανάποδα ένα ανδρικό πουκάμισο.

Trend Alert! Φόρεσε το Πουκάμισό σου Ανάποδα
Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Trend Alert! Φόρεσε το Πουκάμισό σου Ανάποδα Trend Alert! Φόρεσε το Πουκάμισό σου ΑνάποδαTrend Alert! Φόρεσε το Πουκάμισό σου ΑνάποδαTrend Alert! Φόρεσε το Πουκάμισό σου ΑνάποδαTrend Alert! Φόρεσε το Πουκάμισό σου ΑνάποδαTrend Alert! Φόρεσε το Πουκάμισό σου Ανάποδα