Διακοσμηση Παγωτου: 11 Υπέροχες Ιδέες για να Σερβίρεις το Παγωτό σου!

Με τόσες συνταγές για γλυκά που υπάρχουν στο διαδίκτυο όλες λίγο πολύ έχουμε γίνει masters του είδους.. Δεν συζητάω δε για τα σπιτικά παγωτά που πλέον δίνουν και παίρνουν. Εσείς όμως πως σερβίρετε τα παγωτά σας; Κορίτσια όσο καλά και αν τα καταφέρνετε στη γεύση αυτό που μετράει περισσότερο είναι η πρώτη εντύπωση, γιαυτό η διακοσμηση παγωτου είναι πολύ σημαντική. Ένα σωστά σερβιρισμένο παγωτό με τη σωστή διακόσμηση σε προδιαθέτει για κάτι που θα έχει τέλεια γεύση και που θα μείνει αξέχαστο.

Τι νομίζετε, μόνο στα φαγητά θα κάνουμε food styling! Σήμερα έχουν την τιμητική τους και τα παγωτά. Για όσες τα γουστάρετε αυτά, διακοσμήστε την επόμενη φορά το παγωτό σας και πείτε μου εντυπώσεις. Δείτε 11 υπέροχες ιδέες για να σερβίρετε με δόξα και τιμή το σπιτικό παγωτό σας!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΓΩΤΟΥ

v
διακοσμηση παγωτου womanoclock.image (2)διακοσμηση παγωτου womanoclock.image (3)

Κορμός Παγωτό Τελειοοο!!

διακοσμηση παγωτου womanoclock.image (4)διακοσμηση παγωτου womanoclock.image (5)οσδιακοσμηση παγωτου womanoclock.image (6)μδιακοσμηση παγωτου womanoclock.image (7)διακοσμηση παγωτου womanoclock.image (8)διακοσμηση παγωτου womanoclock.image (9)ηδιακοσμηση παγωτου womanoclock.image (10)