5 Λόγοι που το Ηλεκτρονικο Τσιγαρο Μπορεί να σε Κάνει πιο Ελκυστική!

5 Λόγοι που το Ηλεκτρονικο Τσιγαρο Μπορεί να σε Κάνει πιο Ελκυστική!

Μη σου φαίνεται Περίεργος ο τίτλος γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο μπορεί να σε κάνει ποιο όμορφη, πιο ελκυστική και πιο αρεστή.

Προσπαθείς να βελτιώσεις συνεχώς την εξωτερική σου εμφάνιση για να αρέσεις, αλλά πάντα κάτι σου λείπει; Δοκίμασε να κόψεις το κάπνισμα με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου και θα δεις αμέσως την διαφορά στο δέρμα σου, τη μυρωδιά σου, την αναπνοή σου, την αντοχή σου και θα ξαναβρεις την ομορφιά που έκρυβες μέσα σου τόσα χρόνια!

Δεν πείστηκες ακόμα; Τότε να σου πω ότι μιλάω από προσωπική εμπειρία γιατί έχω 1 μήνα χωρίς τσιγάρο κανονικό… μόνο ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο μου έχει αλλάξει τη ζωή… και φυσικά δε θα θελα ποτέ να ξανακυλίσω στην προηγούμενη συνήθεια του καπνού. Μπορεί να ακούς διάφορα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μπορεί να νομίζεις ότι δεν είναι όπως το κανονικό κτλ κτλ κτλ. ΌΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ θα σου δώσει πολλά περισσότερα πράγματα και μαζί με αυτά και τη χαμένη σου υγεία και ομορφιά.

5 λόγοι που το ηλεκτρονικο Τσιγαρο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αλλά και να είσαι πιο ελκυστική…

1) Καθαρή αναπνοή

Εσείς πώς φαντάζεστε τον πιο ωραίο άνδρα ή την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο; Σίγουρα η αναπνοή τους δεν μυρίζει σαν τασάκι αλλά αντιθέτως έχει υπέροχη αναπνοή! Ίσως μυρίζει φράουλα ή καραμέλα ή μέντα ή δυόσμο ή ακόμα και σοκολάτα. Δηλαδή περίπου όπως μυρίζει και ο ατμός ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου, ο οποίος σε αντίθεση με τον καπνό, εξατμίζεται με αποτέλεσμα να μην επηρεάζει την αναπνοή σας. Ακόμα και να πούμε ότι την επηρεάζει, τότε αυτό είναι σίγουρα προς το καλύτερο!

Σημαντικό για εμένα ήταν επίσης ότι με τη μυρωδιά του τσιγάρου δε μπορούσαν να με πλησιάζουν τα παιδιά μου ή ακόμα και αν το έκαναν θα μου έλεγαν την αλήθεια… ότι μυρίζω τσιγάρο δηλαδή.

Παλιά λοιπόν αφήναμε το στίγμα μας με το άρωμά μας, τώρα μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με τον ατμό από το ηλεκτρονικό τσιγάρο…

2) Τα ρούχα, τα μαλλιά, ακόμα και τα χέρια, δε μυρίζουν πια τσιγαρίλα.

Η έντονη μυρωδιά του τσιγάρου, γνωστή και ως «τσιγαρίλα» έχει την κακή συνήθεια να κολλάει στα ρούχα, στα μαλλιά και στα χέρια με αποτέλεσμα να μας ακολουθεί παντού! Ακόμα και αν κάνουμε το μπάνιο μας, αν φορέσουμε τα φρεσκοπλυμένα ρούχα μας και βάλουμε το αγαπημένο μας άρωμα, δεν έχει σημασία… γιατί μετά το πρώτο τσιγάρο το μόνο που θα μυρίζουμε θα είναι αυτό.

Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα μυρίζετε σαν την πρώτη μέρα της Άνοιξης. Και όλοι ξέρουμε πως ωραία μυρωδιά και σεξαπίλ πάνε μαζί!

3) Λαμπερό χαμόγελο

Ένας από τους λόγους που πάντα ήθελα να κόψω το κάπνισμα ήταν το χαμόγελό μου που άρχισε να χάνει τη λάμψη του.  Εκτός αυτού, δε μπορούσες να πας για λεύκανση γιατί η πίσσα και η νικοτίνη του τσιγάρου θα αλλοίωνε πολύ γρήγορα το αποτέλεσμα.

Εκτός από την καθαριότητα δεν υπάρχει τίποτα πιο ακαταμάχητο από το λαμπερό χαμόγελο! το υγρό αναπλήρωσης που δημιουργεί τον ατμό του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν περιέχει τα βλαβερά συστατικά του τσιγάρου και άρα δεν επηρεάζει καθόλου το χαμόγελό μας.

4) Περισσότερη Αντοχή

Η αλλαγή σε ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο είναι έως και 95% λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο, έχει άμεσα αποτελέσματα σε σχέση με τη φυσική μας κατάσταση. Θα δείτε ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα σταματήσετε να λαχανιάζετε, ενώ θα βελτιώσετε και τις επιδόσεις σας στο σ….ξ και στην καθημερινότητα! Αυτό που παρατήρησα αμέσως (στις 2 πρώτες μέρες) ήταν ότι 1) δε με έπιανε πια υπνηλία και 2) στο διάδρομο του γυμναστηρίου αντέχεις περισσότερη ώρα και με μεγαλύτερη ταχύτητα.

5) Το ηλεκτρονικο τσιγαρο θα γίνει το αγαπημένο σου gadgetάκι

Έχεις τόσες επιλογές να διαλέξεις το σχήμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου που σου αρέσει, θα είναι σαν να διαλέγεις θήκη για το κινητό σου. Άλλο ένα αξεσουάρ λοιπόν, για το στυλ σου! Επίσης οι γεύσεις είναι τόσες που θα θες να τις δοκιμάσεις όλες με τον καιρό. Σίγουρα δε θα βαρεθείς!

Η συνειδητή επιλογή σας να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας βελτιώνοντας την καθημερινότητά σας θα σας κάνει να βρείτε τη χαμένη αυτοπεποίθησή σας την οποία και θα εκπέμπετε σε όλα τα μήκη. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο θα θυμίζει στους άλλους, αλλά και σε εσάς, αυτήν σας τη νίκη υπογραμμίζοντας την τόλμη, τη γοητεία αλλά και τον δυναμισμό σας!