Τα Καλύτερα Styling Secrets από τις Ειδικούς για Άψογο Στυλ Καθημερινά!

Πόσες φορές βλέπουμε γυναίκες που ενώ μπορεί να μην φοράνε κάποιο ιδιαίτερο ρούχο κάτι κάνουν και βγάζουν ένα απίστευτο στυλ και άλλες που το παλεύουν αλλά δεν..? Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα styling tips από τις πρώτες και τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Μοναδική προϋπόθεση να τολμήσετε να ‘παίξετε’ με τα ρούχα σας ξεχνώντας τους παλιούς κανόνες που ξέρατε.

1. Δημιούργησε στρώματα – layering
styling-tips-womanoclock

Ένα φόρεμα μπορεί να μην είναι απλά είναι φόρεμα, μια φούστα το ίδιο, ένα μακρύ πουκάμισο επίσης. Αυτό που εννοούμε είναι πως όλα αυτά μπορούν να φορεθούν το ένα πάνω στο άλλο, προσθέτοντας ακόμα περισσότερα στρώματα από πανω .. και από κάτω! Από το γνωστό και ως layering μπορεί να προκύψουν απίστευτα αποτελέσματα που θα σε εκπλήξουν.

2. Συνδύασε διαφορετικά patterns – Mix & Match
styling-tips-1-womanoclock

Αυτός που σε έπεισε ότι το ριγέ δεν πάει με το πουά και το φλοράλ είναι so last decade. Δοκίμασε να συνδυάσεις διαφορετικά μοτίβα και υφάσματα , ξεκινώντας από τα λιγότερο έντονα στα πιο ‘χτυπητά’ με τον καιρό.

3. Βάλε μόνο την μπροστά άκρη του πουκάμισου ή της μπλούζας μέσα από το παντελόνι/φούστα και άσε το υπόλοιπο από έξω.
styling-tips-2-womanoclock

Τόσο απλό και όμως δίνει τόσο φρέσκο αέρα στην εμφάνιση σου, κάτι ανάμεσα σε επιμελώς ατημέλητο και chic ένα πράγμα.

4. Σήκωσε και δίπλωσε τα μανίκια σε πουκάμισα, πουλόβερ και δερμάτινα jacket. Απλά κάντο.styling-tips-3-womanoclock

5. Ρίξε τα παλτό και τα jacket στους ώμους σαν κάπα, χωρίς να φορέσεις τα μανίκια. styling-tips-4-womanoclockΕίπαμε μιλάμε για ξεχωριστό στυλ όχι πρακτικότητα.

6. Δέσε κόμπο το πουκάμισο ή t-shirtstyling-tips-5-womanoclock

Όταν δεν μπορείς να αποφασίσεις αν θα το αφήσεις από έξω, από μέσα, ή άκρη μόνο μέσα, δέστο κόμπο. Ιδανικό όταν θέλουμε να το ‘στενέψουμε’ κιόλας.

7. Δοκίμασε καινούριες τάσεις.styling-tips-6-womanoclock

Δυστυχώς οι περισσότερες κολλάμε με τα ‘οικεία’ στυλ που έχουμε συνηθίσει και θεωρούμε ότι μας πάνε και δεν μπαίνουμε εύκολα στην διαδικασία να δοκιμάσουμε νέα πράγματα. Έτσι δεν ανακαλύπτουμε ποτέ τι άλλο θα μας πήγαινε και είναι απλά κρίμα.