6 Ενδιαφέροντα Γεγονότα για τις Σεξουαλικες Φαντασιωσεις των 2 Φύλων!

Ποιες είναι οι Σεξουαλικες Φαντασιωσεις των 2 Φύλων;

Τελικά πια είναι η αλήθεια; Ισχύει ότι οι άντρες έχουν περισσότερες σεξουαλικες φαντασιωσεις σε σχέση με τις Γυναίκες; ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο;

Όπως και να χει, όλοι μεταξύ μας γνωρίζουμε ότι οι φαντασιώσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σεξουαλικότητας χωρίς να μετρά αν είσαι αρσενικό ή θηλυκό. Απλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τολμούν να μιλήσουν ανοιχτά για αυτές τις φυσικές ανάγκες. Αν η φαντασία μας πάντως δεν λειτουργούσε τότε δε θα ήμασταν άνθρωποι, αλλά ρομπότ.

Ευτυχώς για όλους μας, υπάρχει η επιστήμη που διεξάγει τις κατάλληλες έρευμες κι έτσι μαθαίνουμε το τι ακριβώς συμβαίνει στο μυαλό του συντρόφου μας!

Δείτε τα 6 πιο ενδιαφέροντα γεγονότα για τις σεξουαλικες φαντασιωσεις που έχουν αποκαλύψει οι ερευνητές:

#1 Οι σεξουαλικές φαντασιωσεις κάνουν την εμφάνιση τους στην ηλικία των 11-13 ετών. Στους άντρες συνήθως εμφανίζονται νωρίτερα σε σύγκριση με τις γυναίκες.

#2 Οι άντρες φαντασιώνονται πιο τολμηρές σεξουαλικές εμπειρίες σε αντίθεση με τις γυναίκες

#3 Στις φαντασιώσεις τους οι άντρες ενδιαφέρονται περισσότερο για την ικανοποίηση της συντρόφου τους, ενώ οι γυναίκες σκέφτονται περισσότερο τη δική τους ικανοποίηση.

#4 Το 50% των ανδρών φαντασιώνεται το σεξ αρκετές φορές μέσα σε 1 ημέρα, ενώ μόλις το 19% των γυναικών σκέφτεται το σεξ κάθε μέρα ή αρκετές φορές την ημέρα.

#5 Στις φαντασιώσεις και των 2 φύλων οι γυναίκες παίρνουν πιο συχνά παθητικούς ρόλους ενώ οι άντρες προτιμάται να είναι οι κυρίαρχοι του ερωτικού παιχνιδιού.

#6 Και οι άντρες αλλά και οι γυναίκες (ειδικά οι γυναίκες) περιγράφουν την κυρίαρχη σεξουαλική τους φαντασίωση ως εξής: «Θέλω να νιώσω ρομαντικά συναισθήματα σε μια σεξουαλική σχέση»

Δειτε Επίσης:

Φέρσου σαν Άντρας…να τον Κερδίσεις!

Sex Tips για να Φουντώσεις Ξανά το Πάθος